Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Šok: Miss Anglicka obeťou brutálneho útoku... Zmlátili ju do krvi!

Zobraziť galériu (4)

LONDÝN - Scéna ako vystrihnutá z hororu! Britská sexica Danielle Lloyd (25) sa v pondelok nadránom ocitla na chodníku celá od krvi po tom, čo utŕžila početné zranenia v brutálnej barovej bitke. Údajne však mala obrovské šťastie - mohla skončiť oveľa horšie!

Modelka ovenčená titulmi krásy sa v nedeľu večer prišla zabávať do nočného klubu Crystal spolu so šesticou priateľov. Držiac za ruku svojho partnera, futbalistu Jamesa O'Hara, sa Danielle prítomným paparazzom s radosťou nechala vyfotografovať ešte pred samotným vstupom do spomínaného podniku. Vtedy však rozhodne ani len netušila, akú trpkú príchuť bude mať zdanlivo príjemná noc.

V bare na bývalú Miss Anglicka zaútočili dve ženy, ktoré ju hodili na stôl s nápojovými pohármi. Spôsobili jej tak viaceré rezné rany predovšetkým v oblasti chrbta (tie boli ošetrené až dvadsiatimi stehmi) a takisto vážne zranenie nohy vyžadujúce okamžitú operáciu. Danielle na príchod záchrannej služby čakala celá zakrvavená a bez topánok na chodníku, kde sa jej snažili pomôcť kamarátky a vydesený frajer. Túto informáciu potvrdil modelkin hovorca i mestská polícia - tá brutálne útočníčky okamžite zadržala.

Danielle bola po chirurgickom zákroku nohy prepustená do domácej starostlivosti. Lekári jej odporučili dvojtýždňový odpočinok, pričom nezabudli podotknúť, že celý incident v konečnom dôsledku nedopadol až tak tragicky: "Hoci tento zážitok bol pre slečnu Lloydovú mimoriadne nepríjemný, mala obrovské šťastie, že neboli poškodené hlavné žily a tepny. V opačnom prípade by mohla zostať trvalo ochrnutá."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu