Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Let‘s Dance: Bartošovej to pokazil manžel, vyhodili však Tůmu!

Filip Tůma a Ivana Surovcová. Tanečníčka sa neubránila slzám. Zobraziť galériu (28)
Filip Tůma a Ivana Surovcová. Tanečníčka sa neubránila slzám.

BRATISLAVA – A je z kola von! Filip Tůma (31) sa aj tento týždeň ocitol v zóne ohrozenia. Tentoraz mu to bolo osudné a z Let‘s Dance 3 vypadol. Na mále však mala aj česká speváčka Iveta Bartošová (42). Tú takmer potopil jej vlastný manžel Jiří Pomeje (44).

Passo doble im nesadlo! V šiestom kole Let‘s Dance 3 tancovali páry latinskoamerické tance, ktoré si doteraz nevyskúšali. Filipovi Tůmovi a Ivane Surovcovej bolo podľa tohto kľúča priradené passo doble. No namiesto toreadora predviedol Filip piráta, keďže tancoval na hudbu z filmu Piráti Karibiku. „Problém bol v hudbe,“ obhajovala svojho celebritného tanečníka Surovcová po spŕške kritiky od poroty.

Tento jej názor sa príliš nepozdával Jozefovi Bednárikovi. „Doprovod bol korektný, chyba je v tanečníkoch,“ neodpustil si štipľavú poznámku. A nakoniec práve na jeho hlase závisel Filipov a Ivanin osud v súťaži. Bednárik ako predseda poroty svojimi dvomi hlasmi podržal v súťaži Ivetu Bartošovú.

Česká speváčka v jive síce predviedla kvalitný výkon, ale tiež si vypočula pomerne kritické slová. Paradoxne neboli smerované ani tak na ňu, ako na jej manžela Jiřího Pomeje. Tomu totiž manželka na začiatku i na konci choreografie sedela na kolenách a celý tanec končil tým, že ju Pomeje vrátil jej tanečníkovi Matejovi Chrenovi takým spôsobom, že Iveta mu na ruke visela dolu hlavou.

„Pán manžel ako Tarzan dobrý, ale nekazte im umelecký dojem,“ rypol si do Pomejeho porotca Ďurovčík, kritické narážky však zazneli aj od Tatiany Drexler a Jozefa Bednárika. Keď sa Iveta nakoniec na základe sčítania porotcovského hodnotenia a esemes hlasov od divákov dostala do rozstrelu, Pomeje to takmer nepredýchal. Nakoniec však pre českých manželov a Ivetinho tanečníka Mateja Chrena všetko dobre dopadlo.

 

Pozrite si fotografie v našej GALÉRII!

 

Poradie párov podľa hodnotenia poroty:

1. Petra Polnišová a Tomáš Surovec s erotickou rumbou (35 b.),

2. Juraj Mokrý a Katarína Štumpfová s fantastickým passo doble (33 b.),

3. Iveta Bartošová a Matej Chren s radostným jive-omm (30 b.),

4. Adela Banášová a Peter Modrovský s kontaktnou rumbou (30 b.),

5. Filip Tůma a Ivana Surovcová s pirátskym passo doble (27 b.),

6. Fedor Flašík a Silvia Kadnárová s príbehovou čačou (25 b.).



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu