Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kerekešová pritvrdila: Po zvodkyni vulgárna baba!

Eva Kerekešová Zobraziť galériu (4)
Eva Kerekešová

BRATISLAVA – Sexi ryšavka Eva Kerekešová (27) berie herectvo poriadne vášnivo! Nepovažuje ho totiž iba za vyzliekanie duše. A presvedčiť o tom svoje okolie jej problém vôbec nerobí.

Nový herecký objav Eva Kerekešová sa dostala do povedomia verejnosti viac-menej vo februári. A zapísala sa tak, ako sa v šoubiznise patrí – poriadne šteklivými scénami. Talentovaná rusovláska ich však neukázala na spoločenských akciách, ale na filmovom plátne.

Po role zvodkyne v českom filme Nestyda a najnovšom slovenskom skvoste Nedodržaný sľub, si to nemierila k južným susedom, kde tiež stvárila odvážnejšiu postavu. „Ja som teraz hrala v Maďarsku aj vulgárnu babu,“ netajila topkám zvodná kráska.

„Mala som to rada, lebo som mohla byť taká zlá, taká nezbedná, že som nemusela byť stále tá dobrá, láskavá, dobrosrdečná, pekná krásavica,“ priznala sa nám herečka. Vyzerá to tak, že s každou ďalšou lukratívnou ponukou je Kerekešová viac a viac dráždivejšia. Nechajme sa teda prekvapiť, kam posunie hranice najbližšie.

Sledujte TOPKY TV: Kerekešová o tom, ako si zahrala vulgárnu babu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu