Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Katka Ivanková: S energiou som sa narodila a s energiou možno aj zomriem

Katka Ivanková Zobraziť galériu (22)
Katka Ivanková

Mnohí z vás jej fandili, podporovali ju, držali palce, posielali hlasy... nepomohlo. Finalistka súťaže Dievča za milión odpovedala na vaše otázky v online rozhovore.



Fanušik Lucii - AHOJ Katka!! ja som ti fandila ale aj LUCKE..Prosim ta nevieš nahodou aky ma LUCKA mail??? alebo povedz ze ako to hodnotis ty..ci mala Olasova vyhodit LUCKU,alebo nie???Prosim ked s LUCKOU budes povedz jej ze je najlepsia na svete a ze Olasova spravila velku chybu ze ju vyhodila a ze je proste super..a ak chces tak tu Mailovu adresu plosim..dik

- Zajtra od 12,30 bude Lucka robiť online rozhovor, takže sa opýtaj jej. Čo sa týka vyhodenia, osobne si myslím, ze Lucia mohla zostať, pretože viac ľudí jej fandilo a rozhodujú diváci.

Lucia - Katka, s ktorou z dievčat si si najviac rozumela a s ktorou najmenej? Komu držíš palce, Karin alebo Miške? S ktorými zo súťažiacich si v kamarátskom kontakte aj po súťaži?

- Najviac som si rozumela aj si rozumiem s Luciou Uličnou. Je to síce "držka", ale je úprimná a temperamentná a ako moderátorka určite nie je nudná. Komu držím palce? Tažko povedať. Hlavne keď Karin má o 8 rokov viac ako Miška.

Striga - Ahoj Katka. Úplne na začiatku súťaže si bola mojou favoritkou - a nielen mojou. Poznám veľa ľudí čo ti fandilo. Tým, že si sa rozhodla nevyradiť zo súťaže Petru si odštartovala začiatok svojho konca. Nie je ti to teraz ľúto? Keby si mohla vrátiť čas, ako by si sa rozhodla?

- Urobila som dosť chýb a jednou z nich bolo aj podržanie mojej kamarátky.

dawko - Ahoj Katka. chcem sa ta opytat koho tipujes za vitazku DZM a ako si ty vysvetlujes tvoj zostup z vrcholu az k vyhadzovu? Inak si bola skvela a dufam ze sa niekde uchytis na obrazovke..papa cmuk p.s. Ani ja som nevedel co je Kabanos :))))

- 3x som bola zlatá, 3x strieborná a potom som dostala padáka - tak to v živote chodí:) Keby som sa dostala k tomu, že neviem, čo je kabanos, vôbec by som to neľutovala.

mery - Ahoj Katka bola si mojou favoritkou a drzala som ti palce az do konca. Velmi ma mrzelo, ze si vypadla. Chcela by som sa ta spytat, kto je tvojou favoritkou v tejto sutazi a koho by si ty chcela vidiet na obrazovke, keby si nebola v sutazi ale poznala by si vsetkych devat dievcat. Dakujem velmi pekne a hlavne ti zelam, nech sa ti dari v skole. Tesim sa, lebo verim, ze ta este v televizii vidiet budeme. S pozdravom mery

- Mojou favoritkou bola Lucia, pretože je dynamická, akčná a vôbec by som sa nenudila pri pohľade na ňu ako na moderátorku.

Lucia - Najprv, by som jej chcela zaželať veľa ďalších úspechov v živote aj v škole,a mrzí ma, že sa nedostala ďalej a asi si je aj ona trošku na vine, že povedala Karin aby ju vyhodila.Teraz čo tam zostali baby, to je niečo strašné! Moja otázka znie: Aké máš plány do budúca?

- Posadím sa na štvorbobový záprah, dozadu si posadím Vavrinca, chytím do ruky kabanos a šupsa-hopsa s úsmevom do života:)))

srnciatko - ahoj katka gratulujem k postupu az do takeho skorofinale ale pravdu stalo ti to za to?????? co okrem unavy vycerpania a zbytocnych nervov ti tato sutaz dala???teda dala ti aj nieco pozityvne (okrem misa takeho kamarata aj ja chcem) viem si predstavit zakulisie bez kamier tak preto sa pytam..vdaka srnciatko

- Pozítívne sú skúsenosti, situácie, s ktorými som sa stretla vo svojom živote prvýkrát. Negatívne boli pre mňa stresy okolo tejto súťaže a niekedy aj ľudia.

Katka - Ahoj Katka. Zaujímalo by ma,preco si sa rozhodla,aby Ta Karin vyhodila,ked si to dotiahla az tak daleko.

- Myslím si, že keby som sa nerozhodla odísť aj tak by ma Karin vylúčila zo súťaže. Možno preto, že som mala v ten deň najmenej percent a možno ako konkurentku. Kto vie:)

durik - Ahoj Katka, co si myslis o spinavej propagande NC proti sutaziacim v prospech Lucie Ulicnej? Moc im to vsak nevyslo, ci ano? Uprimne som zvedavy, ci tato moja otazka nebude cenzurovana:)

- NC je denník, ktorý spĺňa potreby istej skupiny ľudí, ktorí čiítajú a veria týmto informáciám. U mňa bolo dôležité obrniť sa, ale bolo to veľmi náročné a nejeden krát mi to ublížilo. Ale teraz som v pohode!!!:)))

KUKO - Katka, kto podľa Vás vyhrá súťaž a ktorá z kočiek je Vaša favoritka? Akej farby nosíte nohavičky? A aké pivo máte najradšej? Krásne sviatky a všetko dobré...

- Mám rada širokú paletu farieb a pivo pijem iba k jedlu aby mi trávilo:)

Ivan Hlavena Pezinok - Veľmi som Ti držal palce, ale moje rozčarovanie po tvojom dobrovoľnom odstúpení bolo veľké.Aký bol hlavný dovod, prečo vlastne.Držim Ti palce. ČAU

- Myslím si, že by som bola aj tak vyradená zo súťaže. Vnútorne som cítila, že "nadišiel môj čas". Ale pozdravujem ťa a ak si mi držal palce, tak ďakujem.

Lubomir - Ahoj Katka, udajne si moderovala Mikulasa v Cadci, ako Ti to slo? Dakujem.

- Bolo to fantastické, nemala som žiadnu porotu, bola som uvoľnená, zaspievala som si a všetkých ľudí som milovala. Cítila som obrovskú pozitívnu energiu.

kika - Určite na túto otázku neodpovieš. Chcem sa spýtať či už robíš niečo preto aby si mala slovnú zásobu?

- Vždy som pre to niečo robila, som na seba náročná. Ak som sa pomýlila, neľutujem to, ale budem si slovnú zásobu rozširovať naďalej. Viem o svojich kvalitách ale aj nedostatkoch.

tomas - Ako je to s tvoju skolou? mala si nejake problemy co teraz?

- Momentálone študujem 4. ročník na Akadémii umení v BB, ktorá má ochotne prijala. Školu v Brne som prerušila na 2 roky.

ADY  - Ahoj Katka, velmy sme ti drzali palce a dost to asi kazdeho vzalo ked si dostala tak malo hlasou. Nemyslis si ze to mohlo byt aj zmanipulovane?

- Snažím sa byť v tomto idealistka, že to nie je zmanipulované. Ale diabol pokušiteľ v mojich myšlienkach je. Možno aj nemenovaný denník ovplyvnil verejnú mienku, čo ma veľmi mrzí, ale čas sa nedá vrátiť späť. Ale veď ja sa na obrazovke ešte ukážem:)

Jana - Katka, dostala si už ponuku od JOJ-ky?

- Ešte som nedostala žiadnu ponuku, zatiaľ mám len príležitnostné ponuky na rôzne akcie.

chrumka07 - ahoj katka, drzala som ti palce, ale v tom kole, ked si vypadla si vyzerala hrozne. neprirodzene si sa usmievala, vyzerala si akoby s tebou nebolo nieco v poriadku...preco? preco si chcela, aby ta karin vyhodila? nezvladla si ten stres, ze ta kazdy kritizoval za tvoju slovencinu? alebo si si uvedomila, ze skola ti je prednejsia ako nejaka sutaz? prajem ti vela uspechov v skole a v tvojom osobnom zivote :o)))

- Bola som v strese kvôli tomu čo sa o mne popísalo. Som len človek z mäsa a kostí, ktorý má svoje emócie. Je to určitá zodpovednosť k fanúšikom, ktorí mi držali palce. Aj napriek tomu mi je teraz fajn a snáď sa nestratím:)

Peta - Tesis sa aspon trochu na studium v BB? Co si myslis ku komu mal Miso Hudak z báb najbližšie?

- Michal bol objektívny ku všetkým dievčatám a na štúdium sa veľmi teším. Idem naštudovať Čechovovu Čajku a keď bude premiéra, srdečne vás všetkých pozývam:)

ivana - Kati prečo si sa vlastne nechala vyhodiť? Bolo to kôli škole,chcela si pokračovať v štúdiu ak áno prečo si spravila také náhle rozhodnutie. Osobne si myslím, že takto si odišla oveľa pokojnešie a so vzýčenou hlavou ako iné dievčatá, ktoré chceli v show za každú cenu ostať. Ja nepatrím ktým fandom, ktorí posielajú sms-ky:-), ale toto ma zaujíma, pretože si vždy vyhlasovala /aj vpíplmetri/, že budeš bojovať do poslednej chvíle. caves !

- Stal sa zo mňa morálny víťaz:)))

Niki - Ahoj ako sa mas? Aky si mala pocit ked si vipadla?

- Pocit? Necítila si to zemetrasenie? Spadol mi kameň zo srdca:)))

Romana - Ahoj,zaujimalo by ma preco si dobrovoľne odstúpila bolo to pre skolu?Ja ako aj mnoho daľších divákov si myslelo,že si tá pravá na funkciu moderátorky.Čize to znamená že až tak veľmi si sa o tento post nezaujímala.Teraz má Karin Olasová otvorenú cestu...

- Otvorenú cestu máme všetky, záleží na našej šikovnosti ako sa uplatníme.

bubo - netlačili na teba,alebo na vás organizátori,aby ste určitým sposobom za určitej situácie rozhodli?

- Rozhodnúť sme sa museli, či už tlačili alebo netlačili...

Denisa - Katuska, velmi som Ti drzala palceky a posielala sms, ale zial nestacilo to. Co si myslis o to, ze Karin posuva Michaelu dopredu tym,ze tvrdi, ze je jej favoritka a preto ju nevyhodi? Nemyslis, ze je to ten isty pripad ako bol tvoj a Petrin kedy Ta vsetci za Tvoje rozhodnutie nevyhodit ju kritizovali? Preco teraz nikto nekritizuje Karin za jej rozhodnutie nechat Michaelu v sutazi co najdlhsie i ked je zjavne posledna.

- Z istého uhla pohľadu je to ten istý prípad. Karin mohla nechať Lucku v hre. Nekritizujú ju preto, lebo hra sa blíži ku koncu a už sa riešia celkom iné veci. U mňa riešili detaily, veci, ktoré sa vôbec nemuseli rozoberať.

lolaaa - katka držala som ti palce, bola si moja prvá favoritka.Len si myslím, že by ti pomohlo sa troška ukludniť:)a ešte by si tam teraz bola:)Ale to si ty a pretvárka nemá zmysel:)Ako berieš to, že ti stále hovorili že si pojašená:)? ...pekný deň:))

- Som taká aká som. Rozmýšľala som či sa chcem upokojiť alebo nie. Dva dni som si aj hovorila: Katarína si predsa dáma a dopadlo to tak, že o dva dni som nevedela čo zo sebou a prebytkom energie.

Kaja - Dobrý deň, Katka. Priznám sa, veľmi som súťaž nesledovala. Iritovali ma niektoré jej pravidlá. Napríklad to, že víťazka vyradí niektoré z dievčat. Napriek tomu, isté informácie mám a chcem sa Vás spýtať, či tá vidina práce na obrazovke je naozaj taká úžasná, že za ňu stálo podstúpiť súťaž Dievča za milión so všetkými jej negatívami. Prajem Vám do budúcna veľa šťastia. Ešte otázočka: Akadémia umení v BB má akreditáciu? Ak nie, nepokladáte to za stratený čas?

- Akadémia umení má akreditáciu. Za stratený čas to nepokladám. Tento rok som dostala významných pedagógov, ktorých si vážim a na spoluprácu s nimi sa veľmi teším. Na súťaž som šla kvôli skúsenostiam a na post moderátorky som mohla ísť aj na hocijaký iný konkurz.

dawko - Mas ozaj pekne tangace..inak si dost fotogenicka, neuvazovala si aj o praci modelky???:)

- Uvažovala som o tejto práci, veľmi rada sa fotím, mám rada emotívne fotky, ktoré vyjadrujú nejaký pocit.

Karol - Ahoj Katka co si myslis o vyradeni Lucii Ulicnej z minulej sutaze? bolo to podla teba ferove, ze bola vyradena baba z druheho miesta (podla hlasovania divakov) s min. odstupom za vitazkou Karin Olasovou. Miska Suriiniova mala takmer o polovicu menej hlasov ako Lucia. Ako by si postupovala Ty?

- Nebolo to férové, podľa mňa by mali rozhnodnúť diváci, i keď Karin na to mala právo.

katjuschka - kati odkial mas pane boze tolkooooooooo energie????a hlavne v tomto pocasi hmmm?ty si urcite zamilovana lebo laska dokaze dat tolko energie....ale aj zobrat to je fakt.tak odkial ju beries???

- Odkiaľ mám toľko energie? Mojko, sama neviem:))) S energiou som sa narodila a s energiou možno aj zomriem:)))

Ivana - Este si stale taka neprirodzena ? a co tvoja mikavka ...

- To čo sa tebe zdá neprirodzené je pre mňa absolútne prirodzené, svojské. Som to jednoducho ja.

Mária Beláková, Bratislava - Srdečne Ťa pozdravujem,vypadla najtvárnejšia, naprirodzenejšia,najveselšia a najzaujímavejšia dievčina, ktorá mohla dostať šancu ukázať, že na to má. Katuška chcem sa Ťa spýtať keď dostaneš ponuku niektorej z televízií príjmeš ju?. Zdraví Ťa Mária o z tvojej strany objektívna kritika, ktorú uznávam. Budem sa snažiť odstrániť v profesionálnej sfére, ale nie v bežnom živote:))

- Príjmem a veľmi rada, už aj kvôli takej perfektnej fanynke ako si ty!:)

mata - vcera davali prestrihy z rozhovoru, ze co ste ocakavali od sutaze. Viacere hovorili ze dufaju ze si najdu kamaratku ako si na tom ty ?

- Ja som očakávala zviditeľnenie, to sa mi splnilo a som spokojná.

Marek - Diplomaticka rada, ktoru ste posluchli a odisli s vyjadrenim "škola je prednejšia" je veľmi trefna, ktokoľvek vám to poradil, vyjadrite mu prosím moju úctu. A moja otázka? Nemáte pocit, že ste precenili svoje sily???

- Zažila som Bungee jumping, zažila som ťavičky, zažila som také emócia s akými som sa ešte nestretla. Sú to krásne spomienky. Ja to rozhodne neľutujem a nemám pocit, že som sa precenila.

Pedro - Pekny den Katka, nemas pocit, ze tvorcovia relacie to trocha prehnali, ked v sobotu (myslim tu, kedy si skoncila) Ti v Tvojich sutaznych disciplinach podsuvali zamerne slovicka v ktorych sa Ti predtym podarilo urobit chybu a aj moderator neustale na to upozornoval? Drzim Ti prsty v osobnom zivote i v skole! Vesele Vianoce!

- Samozrejme, že to bolo schválne, ale pobavilo ma to. Viem si urobiť srandu sama zo seba a už vonkoncom to neberiem tragicky.

Henrich - Velmi sme ti v praci fandili. Ake mas plany do buducnosti? A ako prezijes vianoce? maj sa. drzime palce

- Vianoce prežijem v kruhu rodiny. Teším sa na maminkovskú vianočnú kapustnicu a na mandarinky, ktoré neodmysliteľne patria k vianociam.

zvedacvecc - Za kamerami bola lucia papulnata alebo sa krotila?nemam rada misu ani karin ale nak to vyhra hociktora ty a lucka sa hodite do telky

- Lucia bola správne papuľnatá a najviac som sa zasmiala práve s ňou.

Jana PK - Ahoj. Chcem sa spytat...To oblecenie, ktore ste mali v piplmetri a v sobotnych priamych prenosoch na sebe Vam ostalo???Alebo ste ho vracali spät?Diky za odpoved.

- Oblečenie sme bohužiaľ museli vrátiť späť. V píplmetri sme mali vždy svoje vlastné oblečenie.

chvost - na niektore otazky odpovedas dost vyhybavo preco?

- Ako vyhýbavo? Čo vyhýbavo? Čo chceš vedieť?:)))

gigi - Ahoj Katka. Som len obcasna divacka tejto sutaze, ale dam si povedat co sa dialo v tej casti, ktoru som nevidela. Myslis si, ze tento tip relacii dava moznost ludom sa prezentovat aj ked nemaju VSMU?

- Lucka je predsa živým dôkazom, že šancu má aj neabsolvent VŠMU.

Maco - Mysli si ze tie tvoje tri vitaztva ta ovplyvnili v chovani sa v nasledujucich kolach, lebo ja si myslim ze prave to ti dost ublizilo, aspon ja som si vsimol vyrazny zostup tvojej afektovanosti, kym na zaciatku si bola skromne, POMERNE tiche dievcatko, ku koncu ti slava stupla do hlavy a bola si dost preafektovana. a velmi si sa zvyraznovala tymto sposobm. Co si o tom myslis

- Je to tvoj subjektívny názor. Veľmi mi ublížilo, že som musela vyhadzovať. Sláva mi nestúpla do hlavy, zostala som sama sebou, veď keby si ma poznal, tak pochopíš.

jaster - Nemyslis si moja, ze to ze si zbabelo odstupila bol len ubohy pokus zachovat si dostojnost a trapna fraska, lebo by ta aj tak vyhodili???

- Veď ma aj tak vyhodili:)))

Roman - Katka veľmi sa mi páčilo Tvoje vystupovanie aj celkový image v súťaži dievča za milión.Neuvažovala si o vlastnej relácii v rádiu?

- V rádiu by ma pracovať bavilo, aj by som sa ostrieľala, ak vieš o nejakej ponuke, daj vedieť:)))

Lola - Ahoj Katka!Tebe som poslala vela hlasov aj som ti fandila...je mi velmi luto ze ta vyhodili...ked si prisla na prvy konkurz,snivala si ze sa dostanes az tam?tusila si nieco,ze budes 3-krat na prvom mieste????

- Ani vo sne  ma nenapadlo, že by som sa dostala tak ďaleko. Ja som sa "prekecala" do finále a z improvizovaným slovom som predtým skúsenosti nemala a preto si myslím, že som dopadla veľmi dobre.

lubo - Čau Katka, si dobrá. Nechceš ísť do politiky, aby tam bolo niečo ľudské?

- Tak, keď ma tam zoberú, tak im tam budem robiť maskota a spievať im:)))

Monika  - Na co by si minula milion keby si vyhrala???

- Pre mňa penize nie sú najdôležitejšie, ale kúpila by som si autíčko a vyrazila by som po Európe.

klog - Uprimne..! Myslis si, ze si mala na to v suťaži zvitazit..?

- Víťazka má obrovskú zodpovednosť, musí obhájiť svoj titul. Keby ma dali do TV novín, asi by som si ho neobhájila:)))

Dodo - Čo hovoríš na uplakany, cez slzy vyžobraný postup Suriniovej?

- Mohlo to byť úprimné a nemuselo. Rozhodne mohla byť silnejšia. I keď nehodno mi súdiť.

leila - Kati mne sa zdá, že ku koncu ťa to už prestalo baviť. Na začiatku si bola plná elánu a v pohode a ku koncu si toho mala určite plné zuby. Je to pravda alebo sa mi to len zdá?

- Celé to obdobie bolo pre mňa stresové. V priebehu súťaže som strácala energiu a cítila som sa dosť unavená. Ale to konciec-koncov všetky. Ale teraz som to zase ja, energická Kača:)))

Zdenulienka - Od zaciatku si iba saskovala a afektovala, potom uz bolo vsetkym sudnejsim divakom jasne, ze si skratka hlupa, inak sa to bohuzial neda povedat. Ako si sa chcela s takouto vybavou uchadzat o post moderatorky?

- X ľudí, x názorov. Ja súdim najskôr seba a potom ostatných.

Lenka - Myslíš,že keby nevyhrala Olasová,vyhráš Ty?Kto bol pre Teba najvacsia konkurencia?

- Asi sa ti to bude zdať divné, ale  častokrát som baby nevnímala ako konkurentky. Robila som si svoje veci a nestarala som sa do druhých.

Nika - Asi je to otazka skor pre organizatorov sutaze, povedzte, prosim, ci je podla Vas spravne,aby sa takejto sutaze zucastnila profesionalna muzikalova herecka a spevacka, ktorou je Karin Olasova. Nemal to byt vyber z neznamych dievcat?

- V tejto súťaži sme boli všetky na jednej lodi. Ako vidíš, nikto nie je dokonalý a aj ja som sa dopustila niekoľkých chýb, napriek tomu, že študujem herectvo. To, že je niekto dobrý herec, to neznamená, že je aj dobrý moderátor.

Janka - Ahoj Katka,bola si pocas celej sutaze uplne super,co podniknes teraz?Taka trosku sukromna otazka,mas uz kupene darceky a ake?Ahoj Drz sa a obdivujem tvoju povahu si proste super len tak dalej Ahoj

- Darčeky kupujem vždy na poslednú chvíľu. Chcem aby boi originálne, no vždy sa mi podarí kúpiť len nejakú kuchynskú súpravu a ponožky:)))

Leo - ahoj, podľa mňa  si najlepšia, lebo v Tebe sa dá nájsť aj Karin, aj Lucia, aj Miška, ale v dokonalejšej forme, ony sú len Tvojou časťou, a preto nie si ocenená, pretože sme pochopili len veľmi málo z Teba. HOWGH.

- Úplne si ma vystihol:)))))))))))))))))))))))

Maruška - Ahoj Katka, ako to zobrali tvoji rodičia, že si odstúpila?

- Mama bola spokojná, pre ňu je priorita škola, otec chcel mať doma víťazku!:) Snáď inokedy:)))

Bea - ahoj Katka, tesis sa na Vianoce? Aky darcek by Ti urobil najvacsiu radost?

- Veeeeeeeeeeeeľmi sa teším na Vianoce. Veľkú radosť mi robia moji fanúšikovia, ktorí ma podporujú a vedz, že ja to cítim. Ináč budem rada, keď budem so svojou rodinou a priateľmi.

Lenka - Konečne Ta vyrazili,taku afektovanu kozu ako si Ty na obrazovke markizy nepotrebujeme,dufam,že už sa do telky nechystáš???

- Aká "markiza" ja som súťažila na úplne inej tv stanici:)

jaja - ahoj Katka.Zdalo sa mi, ze ste si s Karin dobre rozumeli, je tomu tak aj teraz?drzim ti palce,nech sa ti dari v tvojom zivote.Si velmi zlata:)

- Karin je veľmi inteligentná a hlavne empatická. Preto sme si rozumeli.

Erik - Jedine co si pamatam ohladom teba..asi ta sliepka.. necitila si sa ani trochu trapne pri tom?

- Sliepka je tak primitívny tvor, že je až zložitý. Skús napodobniť profesionálne sliepku. Vôbec to nie je jednoduché. Je to herecká etuda, na ktorej som pracovala dosť dlho. Nemám rada slovo "trápne":)

JimmyConway - ahoj Katka chcem sa ta opytat a budem rad ked tuto otazku zverejnite,či si aj v bežnom živote taká falošná a neuprimná.bolo na tebe totiž vidieť tvoju faloš a chamtivosť.Prosim odpovedz

- Sadla by som si s tebou na pivo a porozprávala sa o falošnosti a chamtivosti ako takej.

vlado - a na niektoré neodpovedáš vôbec.
 
- 600 otázok je straaaaaaaane veľaaaaaa. Je mi ľúto, že nemôžem na všetky odpovedať, ale chcem si založiť vlastnú stránku s e-mailovou adresou, potom vám dám vedieť, kde budeme kecať od rana do vecera:))))

 

Na záver vám všetkým veľmi pekne ďakujem, priajala som aj kritiku, potešili ma pozitívne maily. Rozhodne s vami nechcem prestať komunikovať takouto formou, ale veď sa nelúčime navždy. Ozvem sa:) Prajem Vám tie najkrajšie Vianoce! Hlavne veľa lásky, pretože láska to je fenomén:)))) Vaša Kača:)))

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu