Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Čerstvá Miss Franeková: Otec chudák, mama boháčka!

Miss Barbora Franeková a jej rodičia Zobraziť galériu (7)
Miss Barbora Franeková a jej rodičia

BRATISLAVA – To je, ale paradox! Otec Ján (49) je bezdomovec, matka Antónia úspešná bohatá podnikateľka! Rodičia najkrajšej Slovenky Barbory Franekovej (20) žijú diametrálne odlišným životom.

Hoci by si viacerí mohli myslieť, že čerstvá Miss Slovensko Barbora Franeková, ktorá bola v médiách spájaná najmä s otcom - bezdomovcom Jánom Franekom (49), žije v skromnejších podmienkach, nie je tomu úplne tak.

Barborina mama Antónia, ktorá sa o ňu po rozvode s manželom stará sama už viac ako trinásť rokov, nepodľahla v ťažkom období nepriazni osudu. Napriek tomu, že sa bez pomoci iných starala o tri malé deti, stala sa z nej úspešná podnikateľka. Dokonca si splnila svoj sen - je vydavateľkou viac ako desiatich odborných časopisov.  

Vďaka maminej pracovitosti sa čerstvá Miss Slovensko a jej dvaja bratia netlačia v malých priestoroch, ale užívajú si luxus. Pani Antónia zrekonštruovala dom a spravila z neho dvojpodlažnú honosnú vilu s obrovskou záhradou. Tu žije síce nekompletná, ale predsa len šťastná rodina. A tej, zdá sa, nič nechýba.

Paraodxné je, že na opačnej strane spoločenského rebríčka žije Barborin otec Ján. Z úspešného športovca a držiteľa olympijskej medaily v boxe sa stal bezdomovec. Svoj úspech nezvládol. Podľahol alkoholu a hazardu. To malo za následok opustenie rodiny a následný rozvod, od ktorého sa o svojich najbližších nezaujímal. Až do chvíle, kedy sa jeho dcéra prebojovala do finále Miss Slovensko.

Víťazka súťaže krásy však na svojho biologického otca nepovie ani jedno milé slovo. „Za otca sa hanbím,“ netají pred verejnosťou svoje pocity.  „Možno, keby sa o nás zaujímal aj pred súťažou, tak sa zachováme úplne iným spôsobom," zamýšľa sa kráska nad tým, za akých okolností by si s otcom mohla rodina napraviť vzťahy.  „Mám pocit, že z jeho strany je to len záujem o zviditeľnenie sa. Myslím si, že ja vidím najlepšie do našej rodinnej situácie a viem, prečo sa takto správam," vysvetlila Barbora pred časom dôvod, ktorý ju viedol k tomu, aby odvrhla svojho otca.

Ten u nej už ako človek definitívne skončil. Ako sama povedala, niekoľkokrát sa mu snažila spolu mamou a celou rodinou vďaka lepšej finančnej situácii pomôcť, no vždy to skončilo zle. V súčasnosti sa zmôže už iba na toto konštatovanie:  „Má zabezpečené ubytovanie aj stravu."


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu