Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Odkopnutý Varinský po rozchode s Kalisovou: Okukoval missky!

Peter Varinský a finalistky na pondelkovom žúre. Zobraziť galériu (6)
Peter Varinský a finalistky na pondelkovom žúre.

BRATISLAVA - Hľadá novú známosť?! Markizácky moderátor Peter Varinský (26), ktorý sa v januári definitívne rozišiel so svojou dlhoročnou priateľkou Miriam Kalisovou (23), je momentálne stále nezadaný. Možno však nie na dlho. Topky.sk ho stretli na párty, kde sa to krásnymi ženami iba hemžilo. Má o nejakú záujem?

Na pondelkovú Markíza Night párty za účasti finalistiek Miss Slovensko 2009 si do istého bratislavského podniku prišiel obzrieť krásky aj markizácky „šporťák“ Peter Varinský. A nespustil z nich zrak. Moderátor, ktorý sa v januári po piatich rokoch rozišiel so svojou priateľkou - markizáckou moderátorkou Miriam Kalisovou, si zrejme prišiel vyhliadnuť nejaký nový objekt svojej túžby. Nič iné mu totiž nezostáva, keď mu expriateľku prebral Muž roka 2008 Martin Šmahel, ktorý v súčasnosti tancuje v Let´s Dance.

Peter Varinský je už tri mesiace slobodný a tak nečudo, že sa pomaly začína obzerať po nejakej novej slečne. A práve večierok s dvanástimi kráskami bol skvelou príležitosťou, kde by mohol natrafiť na novú lásku. Nás preto zaujímalo, ako sa na akcii zabával. Našiel si medzi dvanástkou najkrajších Sloveniek svoju favoritku? „Nemám k tomu čo povedať,“ odvrkol nám Varinský, ktorý podnik opustil až po odchode missiek.

V poslednom období sa moderátor čoraz častejšie ukazuje na spoločenských akciách. A to u neho nebolo zvykom.  Vymetá jednu party za druhou. Nedal si ujsť ani nedávnu afterparty pri príležitosti odovzdávania ocenení OTO 2008. Zrejme očakáva, že sa mu podarí uloviť nejakú slečnu zo šoubiznisových kruhov. Nechajme sa prekvapiť, ako sa mu bude dariť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

 

Foto: paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu