Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kráľom a kráľovnou večierkov za rok 2008 sa stáva...!

Zobraziť galériu (11)

BRATISLAVA - Zábava, dobré jedlo, alkohol a pretŕčanie sa pred objektívom fotografov. Aj takto vyzerali večery niektorých prominentov v roku 2008. Topky.sk počas roka stretli na akciách a party množstvo známych osobností, ale niektoré predsa len častejšie. Zrejme nemajú po večeroch čo robiť, alebo jednoducho milujú lesk a žiaru večierkov...

Kým minulý rok bol jednoznačne kráľom večierkov mníchovský podnikateľ Jan Novotný (31), tento rok sa akoby pod zem prepadol a na akciách sa vyskytol len sporadicky. Zrejme má na neho výrazne pozitívny vplyv jeho priateľka Romana Škamlová (20), ktorá obmedzila ich pretŕčanie sa na verejnosti.

Honzíka však vystriedal iný šarmantný pán - podnikateľ Boris Kollár (43). Hneď na začiatku roka prišiel ako "novoženáč“ v spoločnosti vtedajšej priateľky a podľa amerických úradov aj manželky Lindy Rezešovej na Ples v opere,čo je najväčšia udalosť roka. Tu sa totiž zíde takmer celá slovenská smotánka. Takisto nechýbal na udeľovaní ocenenia Osobnosť televíznej obrazovky, či na priamom prenose Let´s dance 2.

Potom na pár mesiacov v lete zmizol na svoju novú loď a vídať sme ho začali až opäť v septembri. Topky.sk ho stretli na koncerte Alicie Keys, na T- mobile akcii či na vlasovej šou v bratislavskej Inchebe. Boris si nenechal ujsť ani sexbombu Pamelu Anderson, ktorá zasadla do porotcovského kresla v súťaži Cat girl. So svojím kamarátom a manažérom Adriany Sklenaříkovej Mirom Šimoničom, sa zúčastnil večere a neskoršej party, pri ktorej nechýbala Adriana so svojím manželom Christianom Karembeu a Anthonym Delonom. Borisa Kollára sme videli aj na premiére muzikálu Fontána pre Zuzanu, na finále Slovensko má talent, či na galavečere Športovec roka. A tak mu podľa topiek právom patrí titul kráľ večierkov za rok 2008. Tesne za ním zaostával ďalší ašpirant na titul - Janko Lehotský. Kto vie, možno práve on sa stane kráľom toho nastávajúceho roka.

Čo sa žien týka, v roku 2008 to bolo trošku poslabšie. Rok pred tým jednoznačne kraľovala moderátorka Marianna Ďurianová (31). Tú sa zrejme snažila v roku 2008 dohnať jej kolegyňa Miriam Kalisová (22). Hoci to nie je rovnaké ako u jej mužského kolegu Borisa Kollára, najmä čo do počtu večierkov, pri nej sme jednoznačne radšej ocenili „ kvalitu“. Jedna poriadna „žúrka“ a Miriam je na titulkách!

Mladú moderátorku sme stretli na OTOvi, na afterparty Let´s dance 2, ako aj na otvorení Ďurovčíkovho divadla, či priamom prenose Slovensko má talent. Najviac brunetka však zaujala na afterparty Slávik 2008, kde pred niekoľkými novinármi poriadne vystrájala. A to sa jej stalo aj „osudným“. Miriam totiž všetkým ukázala, aké nosí nohavičky. A týmto menším faux pas, zatienila všetky ostatné „žúrujúce“ dámy v roku 2008.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu