Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

a FOTO Miss 2005 Sláviková nemá odvahu: Odhalili sa iné modelky! A poriadne!

Odhalené modelky Zobraziť galériu (14)
Odhalené modelky

BRATISLAVA – Nádherné ženy a krásne šaty sa objavili na štvrtkovej módnej prehliadke. Jednou zo známych modeliek bola aj Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková (24). Na odvážne oblečenie si však netrúfla! „Hanbím sa,“ priznala nám. Pozrite si teda odhaľujúce modely na síce neznámych, ale o to odvážnejších dievčatách.

a FOTO Miss 2005
Zobraziť galériu (14)
Odhalená bradavka: Aj takýto pohľad sa naskytol hosťom na Bratislavských módnych dňoch. Modelka dostala priesvitný model, pod ktorým chýbala podprsenka. Spomínaná misska Ivica Sláviková pri podobnom type šiat na inej prehliadke štrajkovala. „Odmietla som ich mať na holo,“ povedala nám vtedy.
a FOTO Miss 2005
Zobraziť galériu (14)
Nezabudnite na nohavičky: Tieto šaty vám síce rafinovane prekryjú prsia, nižšie sú už menej milosrdné. Vyžadujú si vhodný typ bielizne, uvidia ju totiž úplne všetci. Táto modelka dostala typ string tanga, ktoré odhaľujú zadok. Máte tiež takú odvahu?
 
a FOTO Miss 2005
Zobraziť galériu (14)
Ani nahá ani oblečená: Rafinovaný model. Tenučká látka odhaľuje úplne všetko. Vulgárnosť šiat ale návrhár zjemnil aplikáciami zo štrasových kamienkov, ktoré pokrývajú oblasť pŕs, lona aj zadočka. Napriek tomu sa však môže stať, že pri chôdzi predsa len niečo vykukne, tak ako bradavka tejto modelky.
a FOTO Miss 2005
Zobraziť galériu (14)

Najväčšie odhalenie: Pomerne strohý model zo začiatku vôbec nevyzeral na to, že by nás niečím prekvapil. No stalo sa! Prehliadka sa totiž zrejme niesla v duchu hesla: Podprsenky sú zbytočnosť. Táto modelka totiž pri pózovaní odhalila celý svoj prsník. Pri bežnom nosení ale milovníčkam bielizne podobná nehoda nehrozí.

a FOTO Miss 2005
Zobraziť galériu (14)

Svadobná nahota: Nie, toto nie je nový spôsob pózovania. Modelka si rukou prekrýva úplne nahý prsník. Vďaka tejto malej absencii látky sa stávajú šaty prakticky nenositeľné. Predstavte si, že počas celého svadobného obradu a následnej veselice by ste si museli svoje prednosti podobne zakrývať. Asi by to nebola veľká zábava.


Pozrite si viac fotografií v našej GALÉRII!

 

Sledujte TOPKY TV: Bratislavské módne dni plné exkluzívnych modelov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu