Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Otrasné podmienky: Herci jojkárskeho seriálu Ako som prežil to mali ťažké!

Zuzana Mauréry počas nakrúcania Zobraziť galériu (6)
Zuzana Mauréry počas nakrúcania (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Topky.sk zistili, že herci nového seriálu s názvom Ako som prežil si nakrúcanie dielu „Osudové rozhodnutie“ poriadne odtrpeli. Prvá časť, ktorú včera odvysielala televízia Joj, ich značne vyšťavila.

Plný emócií. Taký bol premiérový diel seriálu inšpirovaného skutočnými udalosťami - Ako som prežil. Filmári v ňom zachytili príbeh mladej matky Márie (Zuzana Mauréry), ktorej syn Janko (Sebastian Bobáľ) upadol po vážnej dopravnej nehode do kómy. Pasáž, kedy skončil malý chlapec pod kolesami autobusu, vznikala v dedinke Miloslavov vzdialenej iba pár kilometrov od Bratislavy.

A práve počas nakrúcania tohto zlomového okamihu mali herci sťažené podmienky. „Vonku bola obrovská zima. Niekoľko stupňov pod nulou. Najhoršie bolo, že sa točenie pretiahlo až na niekoľko hodín,“ dozvedáme sa od nášho zdroja zo štábu.

Samotná televízia si tento nedostatok uvedomuje. „Snažili sme sa hercom vyhovieť. K dispozícii mali okrem horúcej kávy a čaju aj tepelné ohrievače,“ bráni Jojku hovorkyňa Tatiana Tóhová. Ako ďalej podotkla, nakrúcanie iných dielov sa zaobišlo bez komplikácií podobného charakteru.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu