Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Maroš Kramár o leteckej stávke: Ja budem len dohliadať!

Maroš Kramár na letisku Zobraziť galériu (14)
Maroš Kramár na letisku

BRATISLAVA – Herec Maroš Kramár (49) dnes plnil svoju stávku v Hodine deťom. Topky.sk sa s ním pred odletom stretli a zistili zaujímavé veci.

Na pilotovaní je najťažšie vzlietnuť a pristáť. Ako sme zistili, na tieto činnosti si netrúfa ani Maroš Kramár, hoci má toho nalietaného dosť. Pilotoval už napríklad aj do Los Angeles. Cestu s výherkyňou Ivetou Pláteníkovou do Popradu a späť by teda mal zvládnuť ľavou zadnou. „No, taký pilot zas nie som, ja budem len dohliadať, som druhý pilot,“ vysvetlil nám Maroš. „Je tam aj autopilot, dúfam, že nepil,“ so smiechom dodal.

Pani Ivete však vôbec neprekáža, že hlavným pilotom jej letu nie je Maroš Kramár. Tešila sa hlavne na príjemnú spoločnosť populárneho herca. „Určite si nájdeme spoločné témy. Ale na súkromie sa ho vypytovať nebudem,“ tvrdila. Lepšiu spoločníčku si snáď Maroš Kramár ani nemohol želať.

Sledujte TOPKY TV: Maroš Kramár sa bojí silného vetra a turbulencií.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu