Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas na OTOvi 2008: Ocenenú Rakovskú odignorovali!

Barbora Rakovská, režisér Peter Nuňéz, Adela Banášová a Maroš Kramár. Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská, režisér Peter Nuňéz, Adela Banášová a Maroš Kramár.

BRATISLAVA – Zmätky! Okrem absolútneho držiteľa ocenenia OTO Mária Kulyho Kollára (36) narobili organizátorom problémy najmä ocenené seriály a programy, keď štáb a herci akosi nemali dohodnuté, kto po cenu pôjde. Tak aj pri Programe roka 2008 Slovensko má talent sa ľudia zúčastnení na projekte zbiehali na pódium úplne pomaly a neorganizovane. A nakoniec aj tak niekto chýbal – moderátorka Barbora Rakovská (22)!

Kto môže za úspech programu? Určite režisér, dramaturgička, štáb a moderátori. Aj keď moderátorom Slovensko má talent – mladej Barbore Rakovskej a hercovi Marošovi Kramárovi bolo toho počas šou vytýkané viac než dosť, šou v ankete OTO 2008 uspela. V zostrihu víťazného programu sme mohli vidieť moderátorov, porotcov i účinkujúcich. Kto si však nakoniec prišiel po sošku?

Ako prví sa k úspechu prihlásili režisér Peter Nuňéz a dramaturgička Gabriela Drobová. Práve tá po ceste na pódium „zbierala“ aj zvyšných účinkujúcich. Mohli sme si tak pripomenúť aj porotkyňu Adelu Banášovú a moderátora Maroša Kramára. Barbora Rakovská chýbala! Nielen na pódiu, ale nevšimli sme si ju v celej sále historickej budovy Slovenského národného divadla. 

Zabudli na ňu organizátori alebo mala iný program? To sme sa pokúšali zistiť našou večernou SMS správou, na ktorú nám ale Barbora neodpovedala. Preto sme priamo na raute oslovili hovorkyňu televízie Markíza. „To, prečo tu nie je Barbora Rakovská, nie je otázka na mňa, ale na organizátorov podujatia,“ povedala nám Oľga Dúbravská. Zdá sa teda, že Barbore v účasti nezabránili iné pracovné povinnosti, ale iba zábudlivosť tých, ktorí moderátorov pozývali.

 

Výsledky ankety OTO 2008 nájdete TU!

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu