Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Rihanna stráca rozum: S násilníkom Brownom plánuje svadbu!

Rihanna a Chris Brown Zobraziť galériu (8)
Rihanna a Chris Brown (Zdroj: SITA)

MIAMI – Podľa posledných správ si dve hviezdy hudobného sveta tajne povedali svoje áno. Zbitá speváčka totiž verí, že Chris už svoje činy dostatočne oľutoval. Bez neho si svoj život aj tak nevie predstaviť.

Americký časopis Star popisuje detaily stretnutia Chrisa (19) a Rihanny (21). Celebrity mali vraj rozhovor medzi štyrmi očami, v ktorom nechýbali ani vreckovky zmáčané od sĺz. Chris sa údajne ospravedlnil a prosil o odpustenie. Pri tejto príležitosti dokonca požiadal Rihannu o ruku!

Útočiskom pre tento závažný rozhovor sa stala vila rappera známeho pod menom P.Diddy (39) v Miami. Magazín tiež udáva, že počas ich pobytu bolo zapožičané sídlo navštívené kňazom. Je teda veľmi pravdepodobné, že Rihanna ponuku na sobáš prijala.

Nakoniec nepomohli ani rady od slávnych hviezd a najbližších priateľov. Speváčkin známy vysvetľuje Rihannine kroky nasledovne: „Všetko, čo kedy chcela, bolo byť s ním naveky.“

„Rihanna chce mať manžela a dve deti ešte predtým, ako bude mať dvadsaťpäť rokov. Verí v rozprávky a tú svoju chce prežiť s Chrisom,“ dodáva zdroj. Okrem toho dal násilník Rihanne sľub, že spraví úplne všetko, len aby udržal ich vzťah na žive.

Je až neuveriteľné, ako sa cez to všetko dokázala mladá osobnosť tak rýchlo preniesť. Nemyslíte?

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu