Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Raper T.I. sa na súde v Atlante rozprával s mladými delikventami

Raper T.I. vlastným menom Clifford Harris Jr. Zobraziť galériu (4)
Raper T.I. vlastným menom Clifford Harris Jr. (Zdroj: TASR)

ATLANTA - Úspešný americký raper T.I. sa v piatok opäť objavil na súde, tentoraz však nie ako obvinený. Dvadsaťosemročný hudobník, vlastným menom Clifford Harris Jr., sa s tuctom stredoškolákov rozprával na Najvyššom súde štátu Georgia o nebezpečenstve prehreškov voči zákonu.

Polovica z prítomných detí totiž už bola odsúdená s istého trestného činu napriek ich mladému veku. "Som živým príkladom, že nikto nie je tak slávny, bohatý a dobre vyzerajúci, aby nemohol robiť chyby a platiť za ne svoju daň. Oveľa dôležitejšie je potom zamyslieť sa nad svojím skutkom a zobrať si z neho ponaučenie.

Každý môže spraviť chybu, no je len na vás, či ju v budúcnosti zopakujete,"
povedal T. I. Okrem toho im odporučil, aby sa učili a urobili všetko preto, aby mali život o akom snívajú. "Vzdelanie je dôležitejšie než akékoľvek materiálne vlastníctvo," dodal rodák z Atlanty.

Držiteľ troch cien Grammy sa so študentmi stretol v rámci odpykávania si 1000 hodín verejnoprospešných prác, na ktoré bol odsúdený pre držbu ilegálnych zbraní. Po ich absolvovaní si od marca pôjde do väzenia odpykať ročný trest odňatia slobody.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu