Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Polonahá Pamela Anderson trasie silikónmi a vrtí zadkom... Oblečte ju niekto!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (13)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Neuveriteľné! Aj tak by sa dalo popísať vystúpenie niekdajšej sexy záchranárky, ktoré predvčerom "obohatilo" Newyorský týždeň módy. Pamela sa aj po štyridsiatke pretŕča na móle v plavkách, v zúfalých pózach a s imidžom o polovicu mladšej sexice!

Afektované cupitanie, rozhadzovanie rukami, vzdušné pusinky, a to všetko v zlatom nablýskanom obale. Bývalá kráľovná piesočnatých pláží sizyfovsky bojuje s časom a fanúšikom stále ukazuje to, čo väčšina z nich už rozhodne netúži vidieť.

Pamela (41) sa uprostred týždňa v plnej kráse predviedla na módnej šou mladého amerického návrhára, ktorý vystupuje pod menom Richie Rich. V zlatých plavkách s bohatým zdobením sa ako "prekvapenie večera" stala hviezdou prehliadky Blondes have more fun (Blondíny sa bavia lepšie).

Silikónová barbie to na móle roztočila najskôr sólovo a vzápätí si dala repete v sprievode samotného dizajnéra, ktorý svoju minútu slávy zvládol na korčuliach. Pamela si neodpustila ani energický výkop a neustále sa prehrabávanie v hustej blonďavej hrive. Ktovie, aké prekvapenie skrýva pod bohatými kučerami, ktoré jej väčšinu času úplne schovávajú tvár.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu