Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sklamaná Belohorcová o exmilencovi Vajdovi: Jožo, toto som od teba nečakala!

Zobraziť galériu (6)

BRATISLAVA – Ako topky.sk informovali, Jozef Vajda (58) pri nakrúcaní relácie Chodili sme spolu vôbec nešetril svoju expriateľku Zuzanu Belohorcovú (32). Tá z jeho rozprávania vyšla ako „upírka“, čo vyciciava mužov finančne aj duševne. Ako jeho vyjadrenia vníma samotná Zuzana?

Už je to dlhých jedenásť rokov, čo Zuzana Belohorcová chodila s Jozefom Vajdom. Ani tá dlhá doba nestačila na to, aby sa Vajda vyjadroval o exmilenke v dobrom. „Nehanbím sa za žiaden svoj vzťah... Aj keď ma pripravil o niekoľko rokov života,“ neodpustil si štipľavú poznámku. Nezabudol dodať ani to, že Zuzane platil výlety do exotických destinácií. Čo na jeho útoky vraví Zuzana?

„Ja som o Jožovi nikdy nič zlé nepovedala. Ak to na moju adresu povedal, tak mi je to ľúto,“ povedala pre topky.sk. Zuzana takéto vyjadrenia na svoju adresu naozaj nečakala. „Celé roky sme sa o sebe vyjadrovali pekne a neviem, čo ho k tomu viedlo,“ zamyslela sa známa blondínka. Svojho partnera však nenasledovala a žiadne „špinavosti“ z ich vzťahu neprezradila. „Nechcem sa tým zaťažovať, sú pre mňa aj dôležitejšie veci v živote,“ uzavrela nateraz túto tému.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu