Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Lucia Uličná: Reality show ma pripravila o prácu!

Lucia Uličná Zobraziť galériu (3)
Lucia Uličná

BRATISLAVA - Lucia Uličná (22) - finalistka súťaže Dievča za milión - je na ulici! Kvôli účasti v tejto reality show ju vyhodili zo Základnej školy v Tekovských Nemciach, kde učila nemčinu a občiansku výchovu!

Po tom, čo výrečná pedagogička postúpila do užšieho výberu dievčat bojujúcich o milión korún a moderátorský flek v TV JOJ, sa musela vyrovnať s popularitou i závisťou okolia. Teraz jej navyše pribudla ďalšia starosť - o prežitie! "Nemám z čoho žiť," plače Lucia.

Výpoveď zasiahla Luciu Uličnú ako blesk z jasného neba. V tej chvíli si ani neuvedomila, že prišla o stabilný príjem. "Som z toho nešťastná. Horko-ťažko som si našla prácu učiteľky, a zrazu ma vyrazili," nedokáže sa vyrovnať s osudom finalistka populárnej reality show.

V Základnej škole Tekovské Nemce učila niekoľko týždňov. Po tom, ako uspela na castingu v Banskej Bystrici, musela si zobrať neplatené voľno. V škole chýbala čoraz častejšie, ale stále verila, že sa tam onedlho vráti. Mýlila sa!

"Nerozumiem, prečo ma vykopli! Asi mi závideli. Ale čo tie deti? Bude mi za nimi ľúto. Žiadna súťaž nestojí za to, aby ste stratili lásku tých deciek," zdôrazňuje Lucia. Nový Čas sa pokúsil osloviť aj spomínanú základnú školu. Nikoho z kompetentných sa nám však nepodarilo zastihnúť.

Okrem nečakanej výpovede sa Uličná musí vyrovnať aj s ďalšou hrozbou. V sobotu totiž, keď bude v Dievčati za milión znovu vylúčená jedna zo súťažiacich, to môže byť práve ona, kto opustí reality show. V tom prípade sa Lucii zrúti celý svet!

"S veľkou hanbou a pokorou budem musieť ísť na úrad práce. Nemám nárok na podporu v nezamestnanosti, a tak dostanem len sociálku. Nezaslúžim si takýto koniec," myslí si Uličná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu