Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Leonu Lewis chráni v novom videoklipe Chace Crawford

Leona Lewis Zobraziť galériu (6)
Leona Lewis

BRATISLAVA - Britská speváčka Leona Lewis žije z mimoriadne úspešného debutového albumu Spirit (2007) aj 14 mesiacov po jeho vydaní a naďalej z neho chrlí jeden singel za druhým. Ešte pred vydaním v poradí siedmeho kúsku s názvom Take a Bow, pripravila pre svojich fanúšikov videoklip k šiestemu singlu s názvom I Will Be.

Vo videoklipe sa 23-ročnú speváčku v úlohe kriminálničky snaží pred políciou ochrániť jej priateľ, ktorého hrá americký herec Chace Crawford, známy zo seriálu Gossip Girl (2007). Crawford sa s Lewis spoznal na jednej párty v Londýne a dvojica sa ihneď dohodla na spolupráci. Videoklip k piesni I Will Be nakrúcali v polovici decembra v New Yorku pod režisérskou taktovkou Meliny Matsoukas, ktorá režírovala aj klip k megahitu Bleeding Love.

Skladba I Will Be je coververziou rovnomennej piesne kanadskej speváčky Avril Lavigne. Tá ju zaradila na limitovanú edíciu svojej tretej štúdiovej nahrávky The Best Damn Thing (2007). Pre Lewis bude I Will Be v poradí tretím singlom propagujúcim album Spirit v USA.

Informáciu zverejnil server aceshowbiz.com.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu