Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kelly Osbourne zatkla polícia!

Kelly Osbourne Zobraziť galériu (5)
Kelly Osbourne

BRATISLAVA - Britskú televíznu hviezdu Kelly Osbourne zatkla polícia. Dôvodom bol údajný útok na bulvárnu novinárku v londýnskom nočnom klube, ktorý sa odohral v lete 2008. Dvadsaťštyriročnú dcéru Ozzyho a Sharon Osbournovcov čaká súdne pojednávanie v marci.

Celý incident má na svedomí článok Zoe Griffin v denníku Daily Mirror, v ktorom urazila priateľa Kelly Osbourne - Lukea Worralla. Tvrdila v ňom, že známy model netuší, čo je to zemetrasenie. Podľa výpovede novinárky sa neskôr náhodou stretli v nočnom klube Punk.

"Mám s tebou jeden problém. Môj priateľ vie, čo je to zemetrasenie, ale kvôli tebe sa na ňom všetci smejú a preto je smutný," citovala Griffin hviezdu. Potom ju údajne udrela po pravom líci. Polícia neuviedla vo vyhlásení mená, ale fakty naznačujú, že ide o Osbourne.

"Potvrdzujem, že sme 24-ročnú ženu zadržali 2. januára o 15:00. Bola zatknutá pre násilnosti, ktoré spáchala 29. augusta v londýnskej časti Soho. Prepustili sme ju na kauciu, v marci sa však musí opäť dostaviť na policajnú stanicu."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu