Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Golonka: Zahral si „hokej“ v kuchyni!

Jozef Golonka v kuchyni Zobraziť galériu (4)
Jozef Golonka v kuchyni

BRATISLAVA – Opäť v „tréningovom“ procese?! Niekdajší úspešný hokejista Jozef Golonka (71) dostal nedávno poriadne zabrať. Nie však na ľade, ako by ste mohli očakávať, ale v kuchyni! Tu ho poriadne popreháňala vedúca jedálne.

Úspešný hokejový reprezentant Jozef Golonka, si vyskúšal nové povolanie. V markizáckej relácii Skvelý deň zastúpil mladú kuchárku Veroniku v závodnej jedálni. O ňu sa zatiaľ staral tím profesionálneho kaderníka, vizážistu a stylistu.

„Pán Golonka bude vydávať obedy veľkému množstvu stravníkov, pripravovať pizzu a palacinky,“ prezradil nám zdroj z produkcie. A to všetko pod nekompromisným dohľadom vedúcej jedálne. Golonka si tak opäť vyskúšal, aké to je byť v „tréningovom“ procese.

Vedúca jedálne nemala problém niekdajšieho hokejistu s prezývkou „žiletka“ poriadne popreháňať. „Vedela ho poriadne popohnať v práci a takisto nemala problém mu vytknúť porušenie pracovnej disciplíny, keď si v práci olizoval prsty,“ dozvedáme sa. Ako zvládol „hokej“ v kuchyni uvidíte dnes poobede.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu