Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Čistky v Jojke: Trasú sa pod nimi stoličky!

Tváre televízie Joj. Zobraziť galériu (9)
Tváre televízie Joj. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Plánujú priškrtiť rozpočet! Na obrazovkách televízie Joj neuvidíme od začiatku roka niektoré obľúbené relácie. Podniklo vedenie na Kolibe tieto opatrenia kvôli celosvetovej finančnej kríze?

Kutyil, Mafstory, Profesionáli, Webmaster a Črepiny s hviezdičkou. Všetky tieto relácie môžeme vídať každý týždeň na obrazovkách televízie Joj. S príchodom roku 2009 sa to však zmení. V januári či februári by sme ich  vo vysielacej štruktúre hľadali márne. „Ide o klasickú štruktúru, ktorú majú televízie v prvých týždňoch nového roka. Na Kutyila, Mafstory, Profesionálov, Webmastra a Čepiny s hviezdičkou sa budú môcť diváci tešiť od marca v jarnej štruktúre,“ dozvedáme sa z PR oddelenia televízie Joj.


Zaujímavé však je, že zatiaľ, čo minulý rok bežala relácia Črepiny s hviezdičkou ďalej, najnovšie dostáva dočasne červenú. A toto nie je bežný postup... Žeby predbežné opatrenia celosvetovej finančnej krízy?

„Priznám sa, že keď som sa to dozvedela, zostala som šokovaná. Je mi to ľúto z dôvodu, že ľudia mali reláciu radi. Mám kopec nápadov, ktoré som chcela realizovať. Pevne verím, že  v marci opäť začneme. Vedenie ma o tom ubezpečovalo a ja tomu verím,“ povedala nám tvár relácie Erika Barkolová.

Rovnako, ako v jej prípade, aj Webmaster Mateja „Sajfu“ Cifru si na pár mesiacov oddýchne. „Vedel som, že to v televízii plánujú. No mám pocit, že sa relácia celkom dobre profiluje. Myslím si preto, že ju úplne nestiahnu,“ nádeja sa moderátor.

Spomínané programy však nie sú jediné, ktoré sa ocitli na „čiernom“ zozname. Herci z Mafstory a Profesionálov si tiež oddýchnu. „Dúfam, že to úplne nezrušia. No ak by sa tak stalo, nedá sa nič robiť. Život ide ďalej,“ povedal nám známy televízny mafián Peter Batthyány alias Banán.

Najlepšie to nevyzerá ani s Kutyilom Andyho Krausa. Na našu otázku, či s ním a Viky Rákovou počítajú, nám dali na PR oddelení Joj-ky diplomatickú odpoveď. „Sme radi, že sú obaja súčasťou tímu našej televízie.“ Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa celá situácia v priebehu najbližších mesiacov vykryštalizuje.

O čosi menej sa zmeny týkajú iných programov Joj-ky. Ako nás totiž ubezpečili na PR oddelení, premiérové časti seriálu Panelák budú môcť diváci vidieť od 26. januára. Koncom januára štartuje De Facto.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu