Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pyco si zaflirtoval!

Moderátor v akcii. Zobraziť galériu (13)
Moderátor v akcii.

BRATISLAVA – Dražba fotografií pre Hodinu deťom priniesla niekoľko prekvapení. Vyzbieraná suma presiahla milión korún a moderátor Martin Pyco Rausch (31) si neodpustil narážky na šarmantnú licitátorku.

Okrem moderovania si Pyco na dražbe vyskúšal aj prácu asistenta licitátorky Niny. Išlo im to naozaj dobre, načo nezabudol moderátor upozorniť. „My sa k sebe strašne hodíme,“ povedal priamo do mikrofónu. No zašiel aj ďalej, keď chcela Nina vedieť, akú zbierku fotografií má Pyco doma. „Raz ti ju ukážem,“ odpovedal jej šibalsky. A džentlmensky Nine priniesol pohár s vodou, keď vysmädla.

Keď však vyzbieraná suma presiahla milión, ani mladá licitátorka si neodpustila kompliment na Pycovu adresu. „Za posledných šesť rokov sme vyzbierali niečo vyše dvoch miliónov a dnes už máme milión. Pyco, to bude vďaka tebe,“ pochválila svojho nového asistenta. Len niekoľko prítomných s ňou celkom nesúhlasilo. „To bude Adelou v plavkách,“ zaznelo sálou.

Niekoľko známych tvárí totiž uzavrelo stávky, čo sú ochotní spraviť, ak tento rok Hodina deťom získa rekordnú sumu. Adela Banášová by podľa pôvodnej stávky mala sedieť vo výklade iba v plavkách, Sajfa bude tri dni ticho, Dano Dangl sa ostrihá dohola, Martin Nikodým zje desať melónov...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu