Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Sexuálny trapas Hugha Jackmana: Halle Berry bola pri tom!

Hugh Jackman a Halle Berry Zobraziť galériu (6)
Hugh Jackman a Halle Berry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hollywoodsky herec sa počas svojej kariéry ocitol v pekelne ošemetnej situácii. So stiahnutými nohavicami si užíval orálny sex priamo pred očami takej krásavice, akou je čokoládová Halle Berry!

Spomínaný incident je súčasťou pikantnej scény z kriminálneho thrilleru Swordfish, v ktorom sa Hugh zhostil roly šikovného hackera. Jeho úlohou je v časovom limite rozlúsknuť kód a preniknúť do zakázanej databanky, zatiaľ čo pod stolom mu obsluhuje penis talentovaná profesionálka a celé dianie z úzadia sleduje sexica Halle Berry alias agentka v prestrojení.

Náročnú scénu, ktorej natáčanie si vyžiadalo 2 dni, poriadne okorenila hercova manželka Deborra-Lee Furness. Tá totiž nečakane prikvitla na filmovačku, a to práve v najlepšom okamihu. Pohľad na zaborenú hlavu prostitútky do rozkroku svojho miláčika je pravdepodobne to posledné, čo v danej chvíli očakávala.

Stretnutie poskytovateľky orálneho sexu a Hughovej manželky napriek všetkému dopadlo bez vytrhaných vlasov či polámaných nechtov. Zapýrená herečka sa síce poponáhľala s ospravedlnením, no Deborra celú záležitosť zobrala športovo a dievčinu upokojila slovami: "Och, netrápte sa. Ste za to platená, tak si to užívajte!"

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu