Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Kalisová: Hotová z muža roka Šmahela... A jej partner Varinský? Sedel doma!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel. Zobraziť galériu (3)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel.

BRATISLAVA – S rozprávkovým vzťahom to, zdá sa, ide dolu vodou. Moderátorka markizáckeho spravodajstva Miriam Kalisová (22) sa nápadne často objavuje v spoločnosti po boku fešných bratov Šmahelovcov. O Martinovi (25), ktorý získal titul Muž roka 2008, sa dokonca ospevne vyjadruje.

O tom, že niečo nie je vo vzťahu Miriam Kalisovej a jej priateľa zo športových novín Markízy Petra Varinského v poriadku, informovali topky.sk už začiatkom októbra. „Prečo vás to tak strašne zaujíma? Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“  vyhýbavo vtedy reagovala na naše otázky týkajúce sa krízy v ich zhruba štvorročnom vzťahu Kalisová. A zdá sa, že to v  „trende“ ich klesajúcej lásky pokračuje aj naďalej.

Zaujímavé je, že iba o pár dní potom, ako vyšla spomínaná správa, že to medzi párikom škrípe, sa objavila Miriam Kalisová na módnej šou v Nitre, ktorú moderovala. Tiež bez partnera Petra Varinského. Na tom by nebolo nič také zvláštne, veď tam bola kvôli práci. Ale... Na recepcii, ktorá sa po skončení prehliadky konala, sa nevedela odrthnúť od bratov Šmahelovcov. Tí sa zhodou okolností v ten večer predviedli na móle. Rozžiarené úsmevy rozdávala na všetky strany. Dokonca v ich spoločnosti zostala dávno potom, ako už mnohí hostia odišli. Skupinka si  hrkútala na lavičke, ktorá sa nachádzala na dvore reštaurácie, kde sa recepcia konala. Hviezdy na nebi dotvárali ideálnu atmosféru noci.

„Iba sme sa rozprávali. Bolo tam viac ľudí. Vnútri neboli stoličky, tak sme si išli sadnúť von,“ tvrdí Kalisová, ktorá sa aj počas nedeľňajšieho prenosu šou Slovensko má talent zabávala v spoločnosti sexi bratov Šmahelovcov. Objektív nášho fotografa ju zachytil s Martinom - víťazom súťaže Muž roka 2008. „Samozrejme, že sú mi obaja sympatickí. Veď komu by neboli, keď sa obaja umiestnili v súťaži Muž roka,“ netajila náklonnosť, pričom prízvukovala, že na prenos prišla s hercom Viktorom Horjánom.

Pri pohľade na vyšportované telá bratov Šmahelovcov by nejedna žena zabudla na partnerské záväzky. A to sa zrejme týka aj prípadu Miriam Kalisovej.. „Prečo priateľ neprišiel na prenos? Neviem... Asi nie je na takéto udalosti...“ rozmýšľala nahlas moderátorka. Rovnako „zhovorčivá“ bola aj pri našej priamej otázke smerujúcej k tomu, či je ich vzťahu kríza.

„Je to v pohode,“ nezneli príliš presvedčivo jej slová. Čo sa týka Martina Šmahela, má síce viac ako rok partnerku Noru, ale vraj im to v poslednej dobe neklape.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu