Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šikovná mama Katie Price: Z dcéry spravila modelku v 16 mesiacoch

Katie Price Zobraziť galériu (20)
Katie Price (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Úspešná modelka a manželka Petra Andrého, Katie Price alias Jordan, sa s odštartovaním kariéry svojej dcéry naozaj poponáhľala. Sotva sa malá Princess Tiaamii naučila chodiť, už má vo vrecku lukratívny kontrakt!

Katie stihla zasvetiť svoje dievčatko do tajov modelingu vďaka vlastnej exkluzívnej zmluve, ktorej súčasťou boli i zábery Princess Tiaamii. Tá sa objavila v módnom časopise po boku svojej hrdej mamy, čím okamžite spustila lavínu zaujímavých ponúk.

Blonďavá dcérka prominentného páru si tak už od útleho veku na seba zarába chutnou tváričkou, ktorou najviac zaujala vydavateľov magazínov Prima Baby a Pregnancy. Na obálke prvého z nich sa objaví v roztomilých párty šatôčkach.

Jordan po celý čas neskrývala radosť z modelingového úspechu svojej ratolesti a o jej prípravu na fotenie sa postarala výlučne sama. Samozrejmosťou bol mejkap, nalakované nechtíky či dokonca ústočka potreté leskom na pery.

Kráčať v šľapajách nadšenej matky by mal spolu s Princess Tiaamii údajne aj jej trojročný brat Junior. Informáciu potvrdila samotná Katie Price slovami: "Myslím, že väčšina rodičov by veľmi rada dostala svoje deti do modelingu."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu