Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dara Rolins: Lepšie ako s mikrofónom mi to ide s fľaškou!

Dara Rolins na koncerte v Bratislave. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins na koncerte v Bratislave.

BRATISLAVA – Okrem spevu ukázala aj skvelú figúru a extravagantný účes! Popová diva Dara Rolins (35), ktorá koncom marca priviedla na svet dcérku Lauru, sa po prvýkrát po materskej dovolenke predstavila slovenským fanúšikom. V sobotu zaspievala v bratislavskom klube. Známe osobnosti ju však odignorovali.

Dara Rolins konečne zladila materské povinnosti s pracovnými. Po niekoľkomesačnej speváckej pauze sa opäť vrátila na pódium. Speváčka, ktorá nedávno koncertovala v Prahe, vystúpila v sobotu aj v bratislavskom disco klube. Začiatok koncertu jej však príliš nevyšiel a svoj nástup si zopakovala na druhýkrát. „Prepáčte, bola to moja chyba, rok a pol som nedržala v ruke mikrofón. Ide mi to teraz lepšie s fľaškou,“ povedala Dara a pre upresnenie dodala: „s dojčenskou.“

Zaspievala si tu spoločne s DJ-om MJ Coleom z Veľkej Británie. Naživo odznela slovenská premiéra remixu piesne s názvom Slowly, ktorá bodovala v prestížnej hitparáde BBC UK Garage Top 10 tri týždne na 1. mieste!

Koncert sledovalo viac ako tisíc fanúšikov. Známe osobnosti si ju však pozrieť neprišli. Objavili sme tam iba Bruna Cibereja a speváčku Suzie Hroncovú. Výťažok z predaja vstupeniek pôjde na boj proti rakovine prsníka.

S Darou Rolins koncertovali:

Rolins zaspievala aj v sprievode skvelých hudobníkov ako Jana Kleníka z českej kapely Ohm Square, s gitaristom a skladateľom Yardom Helešicom (ex Support Lesbiens) a sprevádzal ju tiež saxofonista Baratha. Na pódiu sa objavil aj český raper Orion.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu