Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Lehotský o Gombitovej: Je mi jej ľúto!

Janko Lehotský Zobraziť galériu (6)
Janko Lehotský

BRATISLAVA – Už o nej nechce rozprávať! Objaviteľ Mariky Gombitovej (52) - spevák Janko Lehotský (61) pre topky.sk prezradil, že ho už obťažuje hovoriť o témach týkajúcich sa speváčky. Pre náš portál však urobil výnimku.

Známeho speváka sme stretli na nedávnom koncerte v bratislavskej Inchebe. Keďže bol v ostatnej dobe okolo Mariky Gombitovej veľký mediálny rozruch kvôli chystanej neautorizovanej knihe o jej živote, nedalo sa nám nespýtať, či je so speváčkou v kontakte.

„Mňa už niekedy "obťažuje", že sa ma na ňu každý pýta. Nie sme spolu v takmer žiadnom kontakte,“ reagoval najprv Lehotský. Neskôr nám predsa len čo-to prezradil. „Je mi ľúto, ako na tom Marika je. Mala a má možnosť získať za svoje vystúpenie veľké peniaze. Dokonca môže za jedno dostať aj dom. Ona to však nevyužíva. Mohla by žiť na oveľa vyššej úrovni, ako je tomu teraz,“ povedal Lehotský na margo súčasnej Marikinej situácie, ktorá nie je najružovejšia.

Marikina kariéra

Jednu z najznámejších slovenských speváčok „objavil“ v roku 1976 práve Janko Lehotský, ktorý jej ponúkol účinkovanie v skupine Modus. Ona to prijala a už o rok neskôr zvíťazili na Bratislavskej lýre s piesňou Úsmev. A o ďalšie štyri si dokonca vyspievali za spoločné dueto bronzovú Bratislavskú lýru.

Jej spevácka kariéra, nebyť ťažkej autonehody, ktorá ju dostala na invalidný vozík, mohla každým rokom stúpať. Marika sa však rozhodla uzavrieť medzi steny petržalského paneláku. Hoci na verejnosť vôbec nevychádza, jej meno nezmizlo z povedomia ľudí. Skôr naopak. Tí ju stále zbožňujú a jej piesne sú aj po rokoch veľmi obľúbené.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu