Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Amy Winehouse v depresiách: „Som odpad!“

Amy Winehouse Zobraziť galériu (12)
Amy Winehouse

LONDÝN - Soulová speváčka sa znova rozrečnila. Výsledkom bol srdcervúci plač nad zničeným životom.

Nie je to ani týždeň od správy o ovracaných šatách a náležitej pokute. Angličanka Amy Winehouse si však pokoj od mediálneho vzruchu zrejme dopriať nechce.

Len nedávno nechala svoju krstnú dcéru Dionne Bromfield (12) spievať namiesto seba na koncerte. Čo nasledovalo potom, sa dá opísať jedine ako ťažké psychické zrútenie.

„Keď sa pozriem na Dionne, pripomína mi seba. Tiež som bola takéto malé dievčatko, čo malo rado Celine Dion a spievanie, toto krásne sladké dievčatko s nevinnými snami,“ začína Amy so svojim uplakaným monológom.

S vykresľovaním svojej hrozivej životnej situácie pokračuje vetami „Pozrite sa, kde som teraz! Pozrite, čo sa stalo mojim snom. Toto nie je život. Som odpad, pozrite sa na mňa!“

Narkomanka považuje Dionne za svoju chránenkyňu a plánuje ju držať pod ochranným krídlom. Dúfa, že sa krstnej dcére nestane to, čo jej. „Toto nádherné šťastné dievča, je úplne taká ako som bola ja. Nechcem ju nechať samotnú.“

Či však je pomoc zo strany Amy tou správnou voľbou, sa ukáže až časom. Z výchovného hľadiska by speváčka mohla byť pre dieťa dostatočne odstrašujúcim príkladom ukazujúcim, čo v živote rozhodne nerobiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu