Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Victoria Beckham: Chcem ďalšie dieťa

Victoria Beckham Zobraziť galériu (10)
Victoria Beckham

LONDÝN - Najútlejšia členka niekdajšej dievčenskej skupiny Spice Girls, Victoria Beckham (34), je evidentne rodinne založená. Materské povinnosti sa jej tak zapáčili, že manželovi Davidovi (33) túži priviesť na svet ešte jedného potomka. Má to však (nejeden) háčik.

Beckhamovci majú spolu už troch synov, ktorí sa narodili v trojročnom odstupe. Najstarší Brooklyn má deväť rokov, Romeo má šesť a najmladší Cruz už oslávil tretie narodeniny. Žeby v prominentnej rodinke bola trojka šťastným číslom?

Dôvod, pre ktorý Victoria oddiaľuje tehotenstvo, po ktorom údajne tak veľmi túži, je vskutku prozaický. Trvá totiž na tom, že je príliš zaneprázdnená: "Chceli by sme ďalšie dieťa, no musíme ešte aspoň dva roky počkať. Momentálne sa ani nesnažím otehotnieť, pretože tvrdo pracujem na svojich projektoch v oblasti módy. Jednoducho nemám čas."

Bývalá speváčka ako ďalší dôvod uviedla, že s manželom nechcú rozmaznať svojich troch chlapcov. Napriek nesmiernemu bohatstvu, ktoré dvojica už stihla nahonobiť, svojich synov striktne učia vážiť si ťažkú prácu.

Victoria sršiac spokojnosťou všade okázalo vyhlasuje, že jej život nemôže byť šťastnejší a svojho manžela-futbalistu miluje viac ako kedykoľvek predtým: "Viem, že ľudia občas neveria, že sme skutočne šťastní, ale my naozaj sme. Nedokázala by som to celý čas predstierať. Vlastne ani nie som dobrá herečka. Videli ste film Spiceworld?!"

Dúfajme, že módna ikona sa neobáva naplniť svoju túžbu po novom prírastku len zo strachu o svoju vychudnutú postavu. Aby vôbec bola schopná otehotnieť, pravdepodobne by najskôr musela nejaké to kilečko pribrať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu