Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rezešova tehotná manželka Eva: Chlapček či dievčatko? Poznáme odpoveď!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA/KOŠICE – Bruško sa jej už pekne zaokrúhľuje! Bývalú Miss a manželku podnikateľa Júliusa Rezeša (37) Evu Džodlovú (24) sme stretli na párty v hlavnom meste. Pre topky.sk prezradila novinky zo súkromia.

Eva je približne v šiestom mesiaci tehotenstva. Topky.sk zistili, že Rezešovi porodí syna! Ten je však zatiaľ akýsi lenivý. „Malý ešte nekope,“ prezradila nám s úsmevom budúca mamička.

Dozvedeli sme sa aj to, že meno s manželom už vybrali, no zverejňovať ho nechcú. S najväčšou pravdepodobnosťou však bude po otcovi. Rezeš totiž má zatiaľ jediného syna, ktorý sa volá Alexander, zvyšné dve deti sú dcéry Edita a Viktória.

Mladá pani Rezešová sa z Košíc vybrala do hlavného mesta s kamarátkou na nákupy. Trvalú adresu však s manželom meniť nehodlajú. „Sťahovať sa do Bratislavy neplánujeme, zostaneme v Košiciach,“ povedala pre topky.sk.

Za Júliusa Rezeša sa Eva Džodlová vydala koncom augusta v Paríži. „Brali sme sa na veľvyslanectve,“ potvrdila utajovaný sobáš. Ten bol urýchlený aj tehotenstvom. Eva totiž nechcela mať bábätko nevydatá.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu