Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Adriana Sklenaříková: Nahá pred paparazzmi!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (20)
Adriana Sklenaříková

PARÍŽ/BRATISLAVA – Svetoznáma modelka Adriana Sklenaříková (36) mala poriadnu smolu. Vo chvíli, keď na ňu pred parížskym butikom striehlo množstvo fotografov, sa jej odopla brošňa a...

Sexi Slovenka je vo svete veľmi žiadaná. Preto si ju do reklamy vyberajú aj vychytené značky. V kastingu na reklamu francúzskeho mobilného operátora Virgin Mobile dokonca porazila Američanku Paris Hilton!

„Ich spoty sú vždy robené vtipne,“ prezradil modelkin manažér Miro Šimonič jeden z dôvodov, prečo sa Adriana rozhodla tento obchod prijať.

Reklama dokonale využíva jej príťažlivosť a zaujímavosť pre paparazzi fotografov. Adriana v spote vychádza z butiku, keď sa jej rozopne brošňa a do pripravenej limuzíny nastupuje už takmer nahá. Okamžite posiela sms manželovi Chrisovi Karembeau, aby ju zachránil.

Mužských obdivovateľov tejto modelky však musíme sklamať. Adrianina nahota je len naznačená. Aj napriek tomu však pohľad na Sklenaříkovú stojí za to.

Darí sa jej
Vychytená modelka sa tento rok už zapojila do kampane proti domácemu násiliu, či nakrútila spomínanú kampaň, ktorá bude na trh uvedená 10. septembra.

Tým však jej biznis nekončí. V Bratislave dokonca dostala luxusný byt a tučný honorár za to, že nafotila reklamnú kampaň pre stavebnú spoločnosť, ktorá celý projekt zastrešovala.

A to nie je všetko! Na Vianoce by sa malo objaviť jej vlastné šampanské.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu