Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rasťo, tvoja bývalá žena porodila dcéru!

Rasťo Žitný s exmanželkou Katarínou. Zobraziť galériu (5)
Rasťo Žitný s exmanželkou Katarínou.

BRATISLAVA – Komplikovaný pôrod! Na bratislavských Kramároch, kde pred pár týždňami bojoval Rasťo Žitný (31) o život, priviedla dnes ráno na svet jeho bývalá manželka Katarína (28) bábätko.

Bývalej manželke markizáckeho moderátora Rasťa Žitného sa dnes ráno narodila dcéra. Podľa našich informácií ju museli lekári priviesť na svet cisárskym rezom. Komplikovaný však nebol iba pôrod, ale aj záver tehotenstva.

Krátko predtým, ako sa Kataríne blížil termín narodenia bábätka, musela byť hospitalizovaná kvôli zdravotným problémom na Kramároch. Dokonca tam aj pravidelne dochádzala z Trnavy na kontroly. S čerstvou mamičkou sme sa samozrejme snažili skontaktovať, nereagovala však na telefonáty ani esemesky.

Katarína Žitná sa s mediálne známym manželom rozviedla 23. októbra 2007 v Trnave. Kríza medzi nimi však trvala už dlhšie. Súdna dohra bola len jej vyvrcholením. Po definitívnom ukončení zväzku sa dokonca začala Katarína podpisovať dievčenským priezviskom Machovičová. 

Pár mesiacov po rozvode sa prevalila na verejnosť informácia, že je moderátorova bývalá žena v druhom stave. S najväčšou pravdepodobnosťou je biologickým otcom dieťaťa jej súčasný priateľ Peter Hájik.

Nie je však vylúčené, že bude dcérka podľa zákona priznaná Rasťovi Žitnému. Ako je to možné? Viac informácií prinesieme už zajtra!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu