Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Čobejová: Ničí ju sláva?!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (12)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA – Stáva sa introvertkou! Herečka a víťazka druhej série Let´s dance Michaela Čobejová (38) nedávno prezradila, že by najradšej ostala v anonymite. Z toho rozruchu okolo nej je "na nervy" už aj jej manžel Ivan.

Michaela Čobejová, ktorá sa zviditeľnila najmä ako seriálová sestrička Kamila v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade a účasťou v tanečnej šou Let´s dance 2, má pokrk rastúcej popularity.

Herečka pred pár dňami prezradila v markizáckom Teleráne, že sa cíti ako púťová atrakcia a má toho už naozaj dosť. „Ja by som bola radšej v anonymite, lebo je to strašná strata súkromia,“ povedala a pokračovala ďalej: „Katka Knechtová v jednom rozhovore, ktorý som čítala, povedala, že sláva ju dotlačila do toho, že sa stala introvertom. A ja cítim, že aj mne sa to stáva. Je to nezaslúžená sláva, ktorú mám.“

Kráľovná tanečného parketu priznala, že ani rodinní príslušníci neznášajú mediálny rozruch okolo nej: „Môj muž je z toho na nervy. Dokonca mi hovorí, choď pár krokov predo mnou...“

Plavovláska má skutočne za sebou rušné obdobie a ako sa zdá, vôbec nekončí. Po víťazstve v Let´s dance 2 podstúpila operáciu s podozrením na zhubný nádor v prsníku. Výsledky však boli negatívne a Miška je zdravá. Od 4. augusta začala nakrúcať ďalšie časti seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, kde sa zrejme kvôli tehotenstvu bude musieť jej postava Kamily upraviť.

O tehotenstve herečka zatiaľ príliš hovoriť nechce. „Do tretieho mesiaca sa o tom nemá hovoriť,“ tvrdí neustále. Prezradila však, že dieťa splodili s manželom na dovolenke na Sardínii. Michaela Čobejová má okrem svojej dcéry Ivanky ešte aj adoptívnu dcéru Reginu, ktorá žije v africkej Rvande.

„Je to adopcia na diaľku. Máme jej fotku a píšeme si listy. Platíme jej školu a stravné. Najlepšie by bolo, keby sme ju mali doma, ale to sa nedá,“ dodala herečka, ktorá čaká po viac ako pätnástich rokoch druhé dieťatko.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu