Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nový seriál STV: Zahrá si aj Nikodým a Magálová?

Martin Nikodým Zobraziť galériu (6)
Martin Nikodým

BRATISLAVA – Nechce zaostávať! Slovenská televízia začala minulý štvrtok nakrúcať pôvodný televízny seriál Obchod so šťastím. Podľa našich informácii sa v ňom má objaviť aj herečka Kamila Magálová (57) či Martin Nikodým (37). Moderátor nás dokonca prekvapil tým, akú postavu by si chcel zahrať.

STV začalo pred pár dňami nakrúcať nový seriál Obchod so šťastím. Má ísť o jeden z krokov smerujúcich k obnove pôvodnej televíznej tvorby. Do mesiaca by mala televízia vyrobiť 25 častí, ktoré budú odvysielané na jeseň tohto roku. Vysielať ho bude každý pracovný deň.

Podľa našich informácií by sa mali v novom seriáli STV objaviť aj vyštudovaný herec a moderátor Martin Nikodým a herečka Kamila Magálová. V Mlynskej doline to však popierajú. „STV začala nakrúcať nový seriál. Spomínané mená v ňom nefigurujú,“ povedala pre bleskovky.sk hovorkyňa STV Želmíra Habanová. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj Martina Nikodýma. „Viem, že pripravujú nový seriál. Keby prišla ponuka, určite by som o tom premýšľal. Asi by som ju aj prijal,“ netajil sa Nikodým. Pre bleskovky.sk prezradil aj to, akú postavu by rád stvárnil. „Určite záporného hrdinu.“

O čom bude seriál?

Rodinný seriál Obchod so šťastím prinesie na televízne obrazovky úsmevné príbehy obyčajných ľudí, ktorí žijú v predmestskej časti Novosady. Rodina Šťastných tu prevádzkuje obchod so zmiešaným tovarom a ten je miestom, kde sa stretávajú domáci obyvatelia. Ich dôvernú atmosféru však začnú narúšať bohatí prisťahovalci.

V hlavných úlohách sa prestavia Eva Krížiková, Ján Kroner, Ondrej Kovaľ, Táňa Kulíšková, Táňa Pauhofová, Radek Brzobohatý a mnohí ďalší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu