Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Skrúcaný s Erikou v KONCOCH, parádnica Ella im dáva poriadne zabrať: Cez toto nejde vlak!

(Zdroj: Instagram E.J.)

Štefan Skrúcaný s Erikou Judínyovou sa pustili do stavby domu už pred niekoľkými rokmi, stále však bývajú na starej adrese spolu s 3 a pol ročnou dcérkou Ellou, ktorá je ich najväčší poklad.

Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová si svoje „áno“ povedali v úplnej tajnosti vo štvrtok 9. apríla 2015. Po piatich rokoch sa im v máji narodila dcérka Ella a krátko na to prišlo rozhodnutie, že sa pustia do stavby rodinného domu, ktorý je už vlastne až na pár drobností hotový. „Verím, že toto je už posledný rozhovor na tomto mieste,“ pousmial sa Štefan s nádejou, že sťahovanie sa už nebude príliš zdržiavať.

Galéria: Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová

Ella tak získa nielen svoju novú luxusnú izbičku, ale aj záhradu, kde bude mať dostatok priestoru na šantenie. Je z nej totiž čoraz väčšia slečna, ktorá už začína mať aj svoje ženské maniere: „Ona si ráno povie, čo si chce obliecť a cez to nejde vlak,“ smeje sa Števo, ktorý je doma veľmi nápomocný a konečne si naozaj naplno vychutnáva rolu otca. „Chvíle strávené s Ellou nám s Erikou prídu veľmi zmysluplné, príjemne nám vypĺňajú čas a aj Elle to dáva veľmi veľa."  Skrúcaný priznal plány do budúcnosti i to, či sem-tam postrážia Ellu aj starší súrodenci.

Skrúcaný s Erikou v KONCOCH, parádnica Ella im dáva poriadne zabrať: Cez toto nejde vlak! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: DomDcéraŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu