Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Vieme, aké kočky dostanú Honzíka zaručene do postele

Romana Škamlová a Jan Novotny Zobraziť galériu (13)
Romana Škamlová a Jan Novotny

Ženy ho buď milujú alebo nenávidia. Aké šance na úspech majú tie, ktoré ho chcú uloviť? My sme zistili, čo ´rajcuje´ mníchovského podnikateľa. Čo nám na túto tému povedal Honzík Novotny (30), ktorý sa momentálne drží sukne I. vicemiss Romany Škamlovej (19)?

Podnikateľ Jan Novotny (30) striedal jednu krásku za druhou! Po tom, čo sa objavil v markizáckej šou Nevesta pre milionára sa okolo neho začala obšmietať nejedna sukna. Až dovtedy, kým nestretol svoju terajšiu priateľku - bývalú prvú vicemiss Slovenska za rok 2007 Romanu Škamlovú (19). Tú mal dokonca nedávno požiadať v Prahe o ruku.

Všetky ženy, ktoré s ním mali pletky, majú jedno spoločné - blonďavú či plavovlasú hrivu. Ak by ho chcela nejaká žena získať, zrejme by teda mala siahnuť po peroxide. Všetko však nasvedčuje tomu, že by musela potencionálna lovkyňa vynaložiť enormné úsilie. Honzík totiž všade naokolo vyhlasuje, ako je zamilovaný.  "Nie je podstatné, či je to blondínka, hlavne že je to Škamlík," vtipným prívlastkom okomentoval svoju partnerku.

Novotného blondínky a plavovlásky
Najmedializovanejší vzťah si prežil s markizáckou moderátorkou Mariannou Ďurianovou (30), ktorá mu dokonca dokázala odpustiť aj neveru s mladou herečkou Luciou Molnárou (21). Jeho meno sa rovnako skloňovalo s bývalou semifinalistkou speváckej súťaže Superstar 3 Luciou Olešovou (19). Tá však nebola jediná. Nápadne často sa objavoval v čase trvania šou Nevesta pre milionára, a aj po jej skončení, s dramaturgičkou relácie Gabikou Drobovou (35). Aj vďaka nej sa stal najžiadanejším ženíchom na Slovensku. Novotný si vtedy vybral za nevestu Veroniku Nedovú (24), ktorá ho nakoniec odmietla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu