Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Paul Newman: Zostáva mu vraj iba pol roka života

Hollywoodsky veterán Paul Newman (83) tajne bojuje s rakovinou
Hollywoodsky veterán Paul Newman (83) tajne bojuje s rakovinou

LOS ANGELES - Najkrajšie modré oči Hollywoodu strácajú lesk. A to nielen pre vek. Paul Newman, herec, producent a režisér, zvádza podľa amerických médií boj s rakovinou.

Hoci jeho hovorca to popiera, americký časopis Globe tvrdí, že filmovej legende ostáva necelý polrok života! Jóbove správy sa objavili asi pred mesiacom, keď Newman neprišiel na podujatie svojej detskej dobročinnej organizácie. Hercovu neprítomnosť ospravedlňoval jeho hovorca banálnymi problémami - kožnou chorobou a vypadávaním vlasov. Americký magazín New York Post však napísal, že Newman tajne navštevuje onkológov a v čase tejto charitatívnej akcie sa podrobil bližšie neurčenému zákroku.

„Chodil sem často, v čakárni dokonca robil drepy,“ prezradil jeden z pacientov onkológie. Paula Newmana vraj pritom sprevádzala aj jeho manželka Joanne Woodward, ktorá bola k personálu veľmi milá.

Dvojnásobný držiteľ Oscara - za celoživotné dielo a film Farba peňazí (1986) Martina Scorseseho - vždy myslel aj na tých, ktorí potrebujú pomoc. Na „Newmanových potravinách“ zarobil asi 100 miliónov dolárov (2,054 miliardy Sk, 63 miliónov €) a všetky tieto peniaze venoval na charitu. „Som trochu v rozpakoch, že moje dresingy zarobia viac ako moje filmy,“ zažartoval raz herec.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu