Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Martin Konrád - O EMO klamal!

Martin Konrád si za slovom zjavne nestojí Zobraziť galériu (9)
Martin Konrád si za slovom zjavne nestojí (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Vyzerá to, že kauza okolo exsuperstáristu Martina Konráda (16) a módnej vlny EMO sa zamotáva. Kým najmladší účastník Let´s Dance 2 pre Nový Čas potvrdil, že EMO nie je, čitatelia nám poslali dôkaz o opaku. Na kastingovom zázname do speváckej šou totiž Martin ešte nedávno veselo vyhlasoval: „Ja som EMO.“

Martin Konrád si evidentne nepamätá, čo kedy vyhlásil. Keď ho totiž minulý týždeň psychológovia pre Nový Čas onačili ako vyznávača štýlu EMO, mladý spevák sa ohradil, že všetko je inak. Jeho mama Renáta dokonca obvinila Markízu, že za zmenu štýlu jej syna môže práve SuperStar.

Záznam rozhovoru z kastingov počas tretej série hudobnej šou však hovorí niečo iné! Keď sa ho totiž redaktorka narážajúca na jeho imidž opýtala, za koho sa považuje, jedným dychom odpovedal: „Ja som EMO, to je hudobný štýl. To je punk a podobne. Emáci žijú tak smutne.“ Moderátorka navyše nezabudla upozorniť na jeho namaľované oči a obliekanie sa do tmavých farieb. „Oči si maľujem skoro každý deň, keď je príležitosť,“ priznáva v rozhovore Martin.

Potom však redaktorka upriami pozornosť na jeho obviazané ruky: „Prečo máš obviazané zápästia?“ a Martin odpovedá: „To len tak.“ Moderátorka sa však nevzdáva: „Skrývaš pod tým niečo, o vás emákoch som už toho počula...“ Konrád však nečakane šokuje: „Aha, hmm..., no už aj také bolo.“

Tak ako to vlastne je? Je EMO alebo nie?! Isté je len to, že už od soboty budú Martinove čierne kontúry na očiach out! Jeho imidž sa totiž nutne prispôsobí markizáckej šou Let´s Dance 2. „Jeho vizáž bude prispôsobená charakteru tejto noblesnej tanečnej šou,“ potvrdila hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Dokaz, ze Konrad je EMO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu