Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianovej exmilenec Surovčík: Platí jej sestru!

Darina Šipošová pracovala pre sestrinho exmilenca Surovčíka.
Darina Šipošová pracovala pre sestrinho exmilenca Surovčíka. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Exmilenec moderátorky Marianny Ďurianovej (31) Tomáš Surovčík (28) mal spoločný biznis s jej sestrou! Darina Šipošová (32) totiž nakrútila reportáž pre internetový projekt, ktorý pripravuje práve spoločnosť syna zavraždeného podnikateľa Jozefa Surovčíka († 46). Zdá sa, že práve Darine môžu títo dvaja vďačiť za to, že sa dali dokopy.

Ďurianovej sestra Darina Šipošová sa stala totiž tvárou kampane pre pripravovaný ineternetový projekt. Ten rozbieha spoločnosť, ktorej spolukonateľom je podľa výpisu z obchodného registra podnikateľ Tomáš Surovčík. Toho pred Nový Čas prichytil, ako s Ďurianovou strávil niekoľko nocí. Randeniu je však už koniec.

„Je to už ukončené,“ povedal na margo vzťahu s Ďurianovou. Na otázku, či zostali priatelia alebo sú v kontakte, stručne odvetil: „Ani jedno, ani druhé.“ Sympatická Darina nakrútila prvého apríla reportáž počas prvoaprílového predstavenia modelingovej psej agentúry. Surovčík si jej moderátorský výkon pochvaľuje: „S jej prácou na tomto projekte som bol spokojný,“ povedal pre Nový Čas.

Surovčík, ktorý projekt rozbieha s dlhoročným priateľom Jurajom Polákom, však o novom biznise hovorí len v náznakoch. „Uvádzame na trh štvrtý mediálny priestor,“ naznačuje, že pôjde o biznis na internete. Darina sa na túto spoluprácu podujala bez obáv a neobávala sa žiadneho mediálneho tlaku. „Poznám tých ľudí, jeden je môj kamarát z detstva, takže im verím. Ale rozhodovala som sa dlho, či do toho pôjdem,“ povedala Novému Času Darina, ktorá už skúsenosti s prácou pred kamerou má.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu