Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianovej milenec Surovčík: Porsche za 2 milióny a biznis po zavraždenom otcovi

Tomáš Surovčík je dobre situovaný muž. Dôkazom je aj jeho dvojmiliónové fáro. Zobraziť galériu (12)
Tomáš Surovčík je dobre situovaný muž. Dôkazom je aj jeho dvojmiliónové fáro. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Markizáčka Marianna Ďurianová (31) sa k novému milencovi Tomášovi Surovčíkovi (28) aj tri dni po odhalení ich vzťahu vyjadriť odmieta. Moderátorka spravodajstva sa s novým partnerom dokonca neukázala ani na piatkovom prestížnom markizáckom podujatí Miss.

Čo sa Marianna snaží svojím mlčaním zakryť? A prečo sa so synom zavraždeného podnikateľa na verejnosti radšej skrýva? Mladý muž má okrem majetku evidentne niečo, na čom jej veľmi záleží.

Nový vzťah Marianny Ďurianovej je zase raz opradený tajomstvom. O svojom milencovi, u ktorého ju Nový Čas prichytil vo štvrtok v noci, radšej mlčí. Zdá sa, že pohnutá minulosť rodiny jej nového chlapa nie je tým, o čom by sa rada rozprávala s médiami.

Tomáš Surovčík (28) je synom zavraždeného podnikateľa Jozefa Surovčíka (+46), ktorého podsvetie v lete 2003 siedmimi ranami odstránilo pri Seneckých jazerách. Tomášov otec spravoval kontroverzné impérium, do ktorého patrili hazardné hry aj reštauračné služby. Práve to po jeho smrti zdedil vtedy 23-ročný Tomáš. V tej dobe už Mariannu poznal. Krásnu moderátorku, ktorá v preňho osudnom roku už stískala v náručí prestížnu sošku TOM, stretol v jednom z bratislavských klubov. Ich cesty sa však čoskoro na ďalších päť rokov rozišli. Dvojica sa stretla až nedávno a zdá sa, že kaviarenské stretnutia čoskoro prerástli do vzťahu.



Ďurianovej milenec Surovčík: Porsche
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Nový Čas)
V týchto dňoch sa už párik striedavo navštevuje u Marianny aj v bývalom byte Tomášovho zavraždeného otca v Slávičom údolí. Práve v ňom prichytil Mariannu Nový Čas v piatok predpoludním. Jej džíp pritom celú noc parkoval neďaleko Tomášovho luxusného Porsche Cayman. Športiakov, ktorých hodnota sa šplhá od 1,6 mil. Sk (50 000 eur) po 2,1 mil. Sk (65 000 eur) za kus, sa vlani na Slovensku predalo len päť.

Mladý muž však s výškou bankového konta evidentne problémy nemá. Podľa obchodného registra funguje vo viacerých firmách, ktoré prevzal práve po nebohom otcovi. Medzi najvýraznejšie patria podniky zaoberajúce sa hazardnými hrami, ako je prevádzkovanie binga, výherných prístrojov či výroba liehovín. V predmete podnikania sa však často objavuje aj poradenská a reklamná činnosť, vedenie účtovníctva či leasing. V jednej z nich sme dokonca objavili producentskú činnosť v oblasti televíznej a filmovej tvorby. Ktovie, či nový milenec neangažuje Ďurianovú napokon aj v nejakom novom televíznom projekte.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu