Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Bláznivé oslavy – nielen pre celebrity

Vedeli ste, že najväčšia fontána zo šampanského bola postavená v belgických Antverpách a pozostávala až zo 43-tisíc pohárov? Alebo že najväčšiu slávnostnú tortu sa podarilo upiecť v Las Vegas a mala hmotnosť neuveriteľných 50 ton?

Myslíte si, že takéto „crazy“ rekordy sú tak akurát len pre celebrity? Tak potom ste na omyle. Svoj originálny a možno ešte bláznivejší rekord môžete urobiť pokojne aj vy. Hlavne, ak máte skutočne vynikajúci dôvod na oslavu. Hovorí sa totiž, že koľko ľudí, toľko chutí a kým si niekto pripije pohárom šampanského, vy môžete pokojne skočiť od samej radosti do fontány, alebo vymyslieť oveľa bláznivejšiu vec. Nezabudnite si nájsť každý deň i ten najmenší dôvod na radosť a oslavujte, pretože tešiť sa treba stále.

Ak ste mladí, možno je čas sa konečne odhodlať, nájsť si svoje prvé vlastné bývanie a poriadne to osláviť. Že si ho ešte nemôžete dovoliť? Na to predsa existujú hypotéky a starosti s ich vybavovaním môžete teraz hodiť pokojne za hlavu – namiesto vás si s nimi predsa poradia hypotekárni špecialisti a vám ostane čas na prípravu skvelej a bláznivej oslavy. A do konca marca ešte aj ušetríte – a to 50 % z poplatku za spracovanie úveru. To všetko s Happy HypotékouTB od Tatra banky. Tak do toho – bláznivé oslavy nie sú len pre celebrity. Skočte si do Tatra banky po Happy HypotékuTB a ukážte nám, ako originálne sa viete tešiť zo svojho nového bývania.

Viac na www.tatrabanka.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu