Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Brad Pitt: Jennifer neznášal už po pár týždňoch manželstva

Brad Pitt Zobraziť galériu (34)
Brad Pitt (Zdroj: ČTK)

LOS ANGELES – Manželstvo Brada Pitta a Jennifer Anistonovej vraj bolo v troskách už šesť týždňov po svadbe. O hollywoodskom krásavcovi to prezradil jeho kolega Omid Djalili, ktorému sa Pitt priznal, že po šiestich týždňom manželstva neznášal na svojej žene úplne všetko.

Pitt a Djalili sa vraj stretli pri nakrúcaní filmu Spy Game v roku 2000, keď bol Pitt čerstvo ženatý. „Nakrúcali sme scénu na zadnom sedadle v taxíku a bolo to pár dní po tom, ako sa Brad oženil s Jennifer. Hovoril som mu o troch stupňoch manželstva. Prvý stupeň je dokonalá, slepá láska. Fáza dve je komplikovaná, pretože človek začne všetko neznášať na svojom partnerovi. Ale keď sa im to podarí prekonať, príde fáza tri a presunú sa do harmonického vzťahu,“ prezradil Djalili v rozhovore pre americký magazín.

„Po šiestich týždňoch prišiel a povedal mi: ‘Som rozhodne v druhej fáze, Omid!’”, tvrdil Dialili v rozhovore. Nakoniec sa však Brad s hviezdou seriálu Priatelia rozviedol až po piatich rokoch. Keď sa potom vraj Djalili stretol s Angelinou Jolie, odmietol sa s ňou rozprávať o Bradovi a ich vzťahu. “Už som skazil Bradovi Pittovi jedno manželstvo,” zavtipkoval známy komik.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu