Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Robo a Eva Pappovci: Prišli o nenarodené dieťatko!

Manželia Robo (26) a Eva (31) Pappovci.
Manželia Robo (26) a Eva (31) Pappovci.

BRATISLAVA - Tak veľmi sa tešili na svoje prvé vytúžené bábätko, osud však nemilosrdne zasiahol! Manželia Robo (26) a Eva (31) Pappovci minulý týždeň prišli o svoje ešte nenarodené dieťatko. Eva bola už v piatom mesiaci tehotenstva, keď museli zasiahnuť lekári na bratislavských Kramároch...

Neopísateľný smútok teraz prežíva dcéra muzikanta Laca Lučeniča (55) Eva Pappová a s ňou aj jej manžel, spevák Robo Papp. Ešte pred pred dvomi týždňami sa párik radoval z vytúženého tehotenstva, na ktoré s manželom čakali dlhých sedem rokov. Krutý úder osudu však prišiel minulý týždeň, keď mladá žena o dieťatko prišla v piatom mesiaci tehotenstva.

„Áno, je to pravda,“ potvrdil Novému Času smutnú udalosť Robo Papp. „Ale je to pre nás ešte veľmi čerstvé, takže sa k tomu nechceme nejako vyjadrovať. Ďakujem za pochopenie,“ opísal ťažké chvíle, ktoré teraz s manželkou Evou prežíva, Robo Papp. Eva Pappová je zdrvená a s nikým nekomunikuje, mobil má vypnutý. Podobne aj jej otec, ktorý na telefonáty nereaguje.

Tragédie akoby v poslednej dobe rodinu Lučeničovcov prenasledovali. Začiatkom februára zomrel Eve starý otec Emil († 81), pričom ona sa to pre narušené vzťahy s otcom Lacom Lučeničom dozvedela až z médií. Podobne, ako sa Laco dozvedel o tehotenstve svojej dcéry tiež len z novín.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu