Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

OTO 2007: Hviezdou večera Fialová?!

Herečka si vlani odniesla sošku OTO ako najlepšia herečka. Zobraziť galériu (31)
Herečka si vlani odniesla sošku OTO ako najlepšia herečka. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Dostala ponuku, aká sa neodmieta! Herečka Zuzana Fialová (33) by mala podľa informácií Nového Času už o pár dní moderovať galavečer Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) za rok 2007.

Kým minulý rok držala vzácnu sošku v rukách ako víťazka, teraz by mala stáť na opačnej strane barikády. Prijme herečka lukratívnu výzvu!? Minulý rok cenu OTO vyhrala a teraz by ho mala moderovať! Zuzana Fialová si po tom, ako vlani získala sošku v kategórii Najobľúbenejšia herečka, môže skúsiť, ako chutí moderátorský chlebíček. Práve ona by sa podľa informácií Nového Času mala stať hlavnou hviezdou slávnostného vyhlásenia výsledkov diváckej ankety Osobnosť televíznej obrazovky za rok 2007, ktoré v priamom prenose odvysiela STV.

„Rozhodnutie padlo na Fialovú, pretože momentálne nemá záväzky v žiadnej z televízií,“ povedal Novému Času zdroj z televízneho prostredia. Jana Prágerová z agentúry APA, ktorá slávnostný galavečer koprodukuje, však informáciu o Fialovej moderovaní potvrdiť odmietla. Napriek moderovaniu prestížnej šou by v ankete OTO mohla mať Fialová šancu na úspech v hereckej kategórii aj tento rok. Vlani totiž žiarila v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade a v niekoľkých fi lmoch. Došlo by tak ku kurióznej situácii, keby ako moderátorka mohla na pódium pozvať samu seba.

V minuloročnej ankete zosadila Fialová z hereckého trónu Zdenu Studenkovú najmä vďaka účinkovaniu v tanečnej súťaži Let´s Dance na Markíze. Fialová sa v uplynulých dňoch v médiách pretriasala najmä v súvislosti s videom, na ktorom šnupe neznámu látku. Herečka tvrdí, že ide o film, dôkazy o tom však predložiť odmieta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu