Utorok11. jún 2024, meniny má Jesika, zajtra Zlatko

Vydražte si Scarlett Johansson!

Scarlett Johansson Zobraziť galériu (34)
Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Herečka Scarlett Johansson sa ponúkla na aukciu na portáli eBay. Záujemcovia o večer strávený v jej spoločnosti môžu zvyšovať ponúkanú cenu do 12. marca.

Najveľkorysejší z dražiacich potom strávi s herečkou večeru počas premiéry jej filmu. V balíčku na eBayi sú dva lístky na premiéru jej nového filmu He´s Just Not That Into You, v ktorom si zahrali aj Jennifer Aniston, Drew Barrymore a Ben Affleck. Víťaz aukcie na premiéru príde limuzínou a to buď v New Yorku alebo Los Angeles, podľa svojho výberu. Získa VIP vstup do sály a po premietaní smie so Scarlett stráviť krátky čas.

„Ahoj, som Scarlett Johansson a dražím v aukcii dva lístky pre tých, ktorí sa stanú mojimi hosťami na svetovej premiére filmu He´s Just Not That In To You. Zisk z tejto aukcie poputuje Oxfamu, čo je medzinárodná charitatívna organizácia, ktorá bojuje proti chudobe vo svete. Víťaz tejto charitatívnej aukcie nezíska iba prístup na premiéru, ale sto percent výťažku pôjde priamo na podporu práce Oxafamu, tak prosím, prosím, prosím, ponúkajte čo najviac. Ďakujem za Vašu pozornosť a ďakujem Vám za podporu a prajem veľa šťastia pri dražení,“ nahrala k inzerátu video sama Scarlett.

Aukcia sa končí 12. marca, zatiaľ ponúklo peniaze 77 dražiteľov s maximálnou čiastkou takmer 12-tisíc dolárov (250-tisíc slovenských korún, 7800 €). Dražiť môžete TU.

Scarlettine video

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu