Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Svetové finále Elite Model Look v Prahe

Mladučká Barbara Ištvánová bude na súťaži reprezentovať Slovensko.
Mladučká Barbara Ištvánová bude na súťaži reprezentovať Slovensko. (Zdroj: Nový Čas)

PRAHA - České hlavné mesto zažije v apríli najvyššiu koncentráciu krásy na jednom mieste! Praha sa totiž stane usporiadateľom svetového finále najvýznamnejšej modelingovej súťaže Elite Model Look. Česká metropola zvíťazila v boji s juhoafrickým Kapským Mestom a francúzskym Cannes!

Linda Evangelista, Cindy Crawford, Gisele Bundchen či Slovenka Kristína Chrasteková odštartovali svoju kariéru vďaka víťazstvu v Elite Model Look . A v Prahe sa tento rok nepochybne „zrodí“ ďalšie veľké meno. „Po veľmi úspešnom národnom finále, ktoré sme v decembri usporiadali v Obecnom dome, sa Praha dostala do tendra na organizáciu svetového finále. Na ňom sa zúčastní 60 finalistiek z 51 krajín,“ upresnil šéf česko-slovenskej pobočky Elite Model Saša Jány.

Finále, na ktorom Slovensko bude reprezentovať iba šestnásťročná Barbara Ištvánová, ktorá vyhrala národné kolo v hlavnom meste Česka, sa bude v tom istom meste pokúšať o svetové prvenstvo 21. apríla. Tri víťazky finále získajú kontrakt v hodnote 6,5 milióna korún (195 895,241 €).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu