Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Jennifer Aniston a Angelina Jolie: Osobné stretnutie!

Angelina Jolie nemá Jennifer v láske. Zobraziť galériu (16)
Angelina Jolie nemá Jennifer v láske.

LOS ANGELES – Budúci týždeň sa Jennifer Aniston (39) a Angelina Jolie (33) podrobia skúške ľudskej slušnosti. Bývalá manželka Brada Pitta a jeho súčasná partnerka a matka niekoľkých detí sa stretnú na večierku pred odovzdávaním Oscarov.

V minulosti sa nejedenkrát prepierala nevraživosť Angeliny voči Jennifer, ktorá stále komunikuje s Pittovou rodinou. Jennifer svoju nástupkyňu nevidela už tri roky - od rozchodu s Bradom Pittom. Teraz sa všetci traja stretnú na večierku v Beverly Hills, kam ich pozvali.

Angelina si vraj nepraje, aby sa Jennifer stretávala s matkou Brada Pitta a jeho rodinou. Kvôli podobným kontaktom sa vraj v minulosti niekoľkokrát poriadne rozzúrila.

Brad bol s Jennifer ženatý od augusta 2000, v januári 2005 sa rozišli a v tom istom roku na jeseň sa rozviedli. S Angelinou má teraz vlastnú 20-mesačnú dcérku Shiloh Nouvel a adoptívne deti: Maddoxa (6), Paxa Thiena (4) a Zaharu (3). Údajne čakajú ďalšie dieťa, hovorí sa dokonca o dvojčatách.

Večierok, na ktorom bude mať Pitt exmanželku aj súčasnú partnerku, sa uskutoční 23. februára v predvečer udeľovania Oscarov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu