Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Madonna má fóbiu zo starnutia, slnka a radiátorov!

Madonna sa desí vrások. Zobraziť galériu (12)
Madonna sa desí vrások. (Zdroj: keystone)

LONDÝN – Popová kráľovná oslávi tento rok päťdesiatku. Napriek tomu, že vyzerá minimálne o desať rokov mladšie, desí sa Madonna akejkoľvek vrásky či známky starnutia.

Podľa jej priateľov má fóbiu zo starnutia a už nevie, čo by vymyslela, aby jej vzhľad zostal navždy taký ako keď mala 30.

„Jej pleť je taká napnutá a tenká, že je takmer priesvitná, keď na nej nemá mejkap. Je paranoidná, myslí si, že je to následok slnka, takže keď ide na pláž, celá sa zahalí od hlavy až po päty. Tiež je posadnutá radiátormi. Tie totiž vysušujú pleť, ktorá potom predčasne starne. Kdekoľvek je to možné, má radšej podlahové kúrenie. Samozrejme, že dobre vie, že raz zostarne, ale je rozhodnutá urobiť čokoľvek, aby tomu zabránila,“ prezradila britskému denníku Daily Mail osoba blízka speváčke.

Aj keď to Madonna popiera, proti veku bojuje plastickými operáciami. V posledných dňoch sa objavovala na verejnosti minimálne, a keď, tak jedine v slnečných okuliaroch. Aj pod nimi však boli viditeľné podliatiny po zákroku.

„Pre ženu v jej veku je zvláštne, že vyzerá tak mlado a má takú pleť bez zásahu chirurga. Tie podliatiny sú zaujímavé. Je možné, že si nechala urobiť lifting očí alebo si dala pichnúť botoxové injekcie alebo výplne, aby sa odstránili vačky pod očami,“ uviedol pre britský Daily Mail plastický chirurg Apostolos Gaitanis z najväčšej súkromnej londýnskej nemocnice Harley Street.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu