Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Heath Ledger: Kokaín a extázu užíval s Naomi Campbell!

Heath Ledger Zobraziť galériu (17)
Heath Ledger (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Hollywoodsky herec Heath Ledger, ktorého našli v utorok dopoludnia mŕtveho vo svojom newyorskom byte, vraj často užíval kokaín a extázu, najmä v spoločnosti modelky Naomi Campbell. Tvrdí to britský denník The Sun.

Heatha našli nahého s tvárou na vankúši a okolo neho boli fľaštičky s liekmi proti úzkosti a nespavosti. Najmenej tri medikamenty podľa britského The Sun kúpil herec v Európe, zrejme v Londýne, kde pred svojou smrťou nakrúcal. Podľa zdrojov blízkych Ledgerovi boli jeho divoké párty a drogy dôvodom, pre ktorý sa s ním rozišla jeho partnerka Michelle Williamsová, s ktorou má herec dcéru Matildu.

Naposledy s hollywoodskym fešákom hovoril zrejme režisér Shekhar Kapur. „Naposledy som s ním hovoril v noci predtým, než zomrel. Povedal mi, že sa so mnou v tú noc nemôže stretnúť, ale veľmi rád by sa so mnou stretol na druhý deň. Prinútil ma sľúbiť mu, že mu ráno zavolám a zobudím ho. To som skúšal, ale nikto to nedvíhal,“ povedal Kapur.

O Ledgerových drogových úletoch prehovorila aj Rebecca Whitová, bývalá asistentka modelky Naomi Campbell, pre ktorú pracovala v rokoch 2001 až 2004. „Keď som pracovala pre Naomi, videla som niekoľkokrát Heatha užívať drogy. Bol na scéne ešte nový, ale každý ho rád vítal ako herca s obľúbenou tvárou,“ zverila sa britskému denníku The Sun Whitová, ktorá priznala, že modelke ako asistentka zháňala kokaín a vždy mala nejaký pripravený. Ledger ju o drogy tiež niekoľkokrát požiadal.

„Všetci sme potom išli za pár týždňov do Paríža na nejakú módnu párty. Prišli sme na jednu party P. Diddyho. Bol tam kokaín a veľký balíček tabliet extázy. Naomi dala Heathovi plnú dlaň tých malých modrých tabletiek a pamätám si, ako si ich všetky strčil naraz do úst a zapil ich šampanským Cristal,“ povedala pre The Sun Campbellovej bývalá asistentka. Naomi však odvtedy podstúpila liečbu drogovej závislosti a tvrdí, že je úplne čistá.

Rebecca medzitým presídlila k herečke Clare Danesovej, u ktorej pracovala tiež ako osobná asistentka. A práve hviezda filmu Stardust sa priatelila s Ledgerovou partnerkou Michelle Williamsovou.

„Heath chcel byť rodinný muž. Zbožňoval svoju dcéru. Ale jeho nekonečné večierky Michelle prekážali, a tak ho zo svojho života vylúčila,“ dodala Whitová.

Heath Ledger: S bezsennými nocami sa vyrovnával rôzne >>

Heath Ledger rozpráva o filme I'm not there a o svojej postave Jokera v pripravovanom filme The Dark Knight (Temný rytier)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu