Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nicole Kidman: Najviac sexi? V pánskom pyžame!

Hoci sa Nicole cíti sexi aj v pánskom pyžame, rada šokuje netradičným oblečením. Zobraziť galériu (25)
Hoci sa Nicole cíti sexi aj v pánskom pyžame, rada šokuje netradičným oblečením.

SYDNEY – Nicole Kidman sa cíti najviac sexi v pánskom pyžame. A má ich celkom dosť! „Mám ich rada. Sú pohodlné a je na nich niečo zvodné," tvrdí tehotná hollywoodska hviezda o pánskom spacom úbore.

Napriek tomu, že sa cíti sexi v pyžame svojho manžela Keitha Urbana, dokáže sa vcítiť takisto do jeho pocitov. Aby ho dostala do varu, alebo sa len pohrávala s jeho túžbou, nosí sexi spodné prádlo. „Keith ho miluje,“ vyhlasuje 40-ročná oscarová herečka.

Nicole tiež priznala, že rada riskuje, pokiaľ ide o módu. „Pamätám si, ako som si vzala na odovzdávanie Oscarov Gallianove šaty. Užívala som si to v nich, pretože všetci boli zhrození, čo to mám na sebe. Fakt mi to robilo dobre, keď každý druhý človek krútil hlavou nad tým, čo si to tá Kidmanka na seba navliekla," dodáva s úsmevom.

Pokiaľ ide o farby, nemá Nicole žiadnu obľúbenú. Rada kombinuje všetky dokopy. „Milujem, keď môžem šokovať. Preto sa nebojím miešať akékoľvek farby. Keith mi už vymyslel meno. Keď som v nejakých šatách, ktoré sú skutočne šialene farebné, hovorí mi dúhová kráľovná. A uznávam, že má niekedy pravdu."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu