Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Juraj Bača: Moderátorská kariéra ohrozená!

Z televízie odchádzal večer aj spolu s ostrieľanou moderátorkou športových správ Lenkou Hriadelovou. Zobraziť galériu (19)
Z televízie odchádzal večer aj spolu s ostrieľanou moderátorkou športových správ Lenkou Hriadelovou. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - "Ženíchovi" a športovcovi Jurajovi Bačovi (30) prihára, on si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Už koncom januára má hlásiť športové spravodajstvo, stále však nie je pripravený.

A takýmto štýlom ani tak skoro nebude! Svalovec mal od minulého roka trénovať, ale vykašlal sa na to. Namiesto toho si takmer na mesiac odskočil do Ameriky a teraz snaží dobehnúť zameškané. Podľa informácií Nového Času sa však Bačovi veľmi nedarí a nevie sa zbaviť maďarského prízvuku. Pustia ho vôbec na obraz?

Juraj Bača mal už od decembra absolvovať niekoľko moderátorských tréningov, vďaka ktorým sa mal zbaviť maďarského prízvuku a naučiť sa moderátorskému remeslu. Športovec miesto toho odišiel na tri týždne do Ameriky a odtiaľ sa svojmu budúcemu chlebodarcovi ani len neozval. Podľa informácií Nového Času by mal Bača zahlásiť prvé športové spravodajstvo už 22. januára. Či sa tak stane, je zatiaľ vo hviezdach.

Komárňanský svalovec však na výstup pred kamerou nie je ani zďaleka pripravený. Zameškal veľa skúšok a navyše sa stále nedokáže zbaviť silného maďarského prízvuku. A to je asi jeho najväčší problém...

Po tom, čo sa športovec vrátil zo zámoria, snaží sa všetko dobehnúť a naháňa čas, ako sa dá. Aj prednedávnom ho Nový Čas pristihol, ako po kamerových skúškach vychádza z budovy Jojky aj s nádejnou kolegyňou Lenkou Hriadelovou.

Juraj Bača sa teraz snaží chodiť na bratislavskú Kolibu čo najčastejšie. "Presný dátum, kedy sa Juraj objaví vo vysielaní, stanovený nebol. Nastúpi vtedy, keď bude pripravený," povedala hovorkyňa televízie Táňa Tóthová. Keď Nový Čas oslovil samotného Juraja Baču s otázkou, kedy sa tak stane, do uzávierky novín nereagoval.

Či teda nakoniec rýchlostný kanoista zvládne prípravu a objaví sa na obrazovke, uvidíme. No isté je, že bude mať za sebou oveľa menej tréningov, ako mal absolvovať pôvodne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu